Marcelo ve Cardenas
Marcelo ve Cardenas
ben lig a da olduğum için yabancı alamıyom ondan türk olarak gökhan şenol,serkan gedik ve yiğit incedemir bu üç oyuncu süper
beyler bu kardes takim oldugu nasi anlasilio!!! lutfen cvp yazin...![]()
Abi gyan asamoah gs ye udineseden aldım 20 milyon dolar para verdim ama değdi adam hem suratli hem bitirici hem kuvvetli herşey var Powerfull şimdiye kadar 12 maçta oynattım 19 gol 12 asist, 8.84 averajı var kesinlikle tavsiye ederim verdiğiniz paraya değiyor.
kevin vandenbergh gittiğim her takıma alıyorum süper bi adam
Evandro....Brezilya alt yapısında büyük istikbal vaadeden bir orta saha
david suazo.cagliariden geldi galatasaraya.adam çok hızlı we bitiriciliği çok ii
1_) cesar delgado
2_) mesut özil____>ilk aldığımda yönetim ve taraftarlar benden küsmüştü.Ama şimdi dünya starı...
3_) arda turan____> onu almak için gs ye emre belözoğlu+1.4 milyon euro verdim ama şimdi emre gibi 5 tanesine satmam onu...
Cambiasso , Ze Castro , Kenan Özer
ben en çok didier digard ı aldığım için sevinöiştim çünkü adam her maçta 8 9 10 die gidiyo defans ve defansif orta saha oynuyo 4.500 MN ye aldım ama deydi şimdi tam 28 takımın transfer listesinde hangi takıma versem diye düşünüyorum kim daha fazla verirse ona vericem![]()
sergio mota ve kalou
Arkadaslar Herjes Jo Demis Ama Ben Aratiyorumbulamiyorum Bi Yardim ?
Galatasaray'a salomon kalou'yu almştm....innılmz oynadı....ligin asist ve gol kralı oldu...fiyatıda ucuzz
omar esparza 5.5 m euro ya aldım gs ye almadan once cok kararsızdım guardado mu esparza mı dıye ama esparza cok yonlu bir oyuncu oldğu icin onu sectım dm oynatmama rağmen ılk 4 macında 3gol 2 asist 2m.a mı oldu şimdilik böyle umarım boyle devam eder