1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: İyi ki aldım dediğiniz futbolcu var mı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Marcelo ve Cardenas

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben lig a da olduğum için yabancı alamıyom ondan türk olarak gökhan şenol,serkan gedik ve yiğit incedemir bu üç oyuncu süper

beyler bu kardes takim oldugu nasi anlasilio!!! lutfen cvp yazin...

Abi gyan asamoah gs ye udineseden aldım 20 milyon dolar para verdim ama değdi adam hem suratli hem bitirici hem kuvvetli herşey var Powerfull şimdiye kadar 12 maçta oynattım 19 gol 12 asist, 8.84 averajı var kesinlikle tavsiye ederim verdiğiniz paraya değiyor.

kevin vandenbergh gittiğim her takıma alıyorum süper bi adam

Evandro....Brezilya alt yapısında büyük istikbal vaadeden bir orta saha

david suazo.cagliariden geldi galatasaraya.adam çok hızlı we bitiriciliği çok ii

Default ohh be

1_) cesar delgado
    2_) mesut özil____>ilk aldığımda yönetim ve taraftarlar benden küsmüştü.Ama şimdi dünya starı...
    3_) arda turan____> onu almak için gs ye emre belözoğlu+1.4 milyon euro verdim ama şimdi emre gibi 5 tanesine satmam onu...

Cambiasso , Ze Castro , Kenan Özer

ben en çok didier digard ı aldığım için sevinöiştim çünkü adam her maçta 8 9 10 die gidiyo defans ve defansif orta saha oynuyo 4.500 MN ye aldım ama deydi şimdi tam 28 takımın transfer listesinde hangi takıma versem diye düşünüyorum kim daha fazla verirse ona vericem

sergio mota ve kalou

Arkadaslar Herjes Jo Demis Ama Ben Aratiyorumbulamiyorum Bi Yardim ?

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

Galatasaray'a salomon kalou'yu almştm....innılmz oynadı....ligin asist ve gol kralı oldu...fiyatıda ucuzz

Thumbs up

omar esparza 5.5 m euro ya aldım gs ye almadan once cok kararsızdım guardado mu esparza mı dıye ama esparza cok yonlu bir oyuncu oldğu icin onu sectım dm oynatmama rağmen ılk 4 macında 3gol 2 asist 2m.a mı oldu şimdilik böyle umarım boyle devam eder

Mesaj Yetkileri