arkadaslar yeter artik.size sabrettim bukadar.bundan sonra olaya ben dahil oluyorum
kimsenin huzurunu bozamazsiniz siz
son sözüm:kaygaaya devam![]()
arkadaslar yeter artik.size sabrettim bukadar.bundan sonra olaya ben dahil oluyorum
kimsenin huzurunu bozamazsiniz siz
son sözüm:kaygaaya devam![]()
Selam millet.
Maçta hem bileğim iptal oluyor, birde 8-2 yeniliyoruz... Dünden beri sinirliyim.
neyse maça yemekten sonra devam ederiz yarım saat ara![]()
ne yemegi kavgaya devam devam devam![]()
İşte müthiş maç Boston'un menajer'i Ferdi Kasap ve acemi menajer Berkay Tetik
Maçta ilk 30 dakika üstündüm.Ferdi pas bile yapamıyordu.Ama yaptığı 3-4 taktik değişikliği işe yaradı maça ortak oldular figo coştu.
Ben tam yenildim derken Gilardino'nun sakatlanması ile oyuna aldığım Coppiardi Ferdiye bitiren 2 gol atıyor tabi biri 90+3 teMükemmel bir gol atıyor.Buda Ferdi'ye ders oldu.Artık beni küçük görmez
Buda Ferdi'nin 80.dakikadan sonra yaptığı taktik
![]()
ya arkadaslar cafe son yillarin en cok mesaj atilan gününü yasiyor.ben simdi mesaj yazdim.mesajim 3 sayfa geriye düsmüs yahu![]()
süper bi performans daha taşkın abiden
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Heheheh
Aferin Berkay...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Elveda.Kendinize iyi bakın.
taktiğim nasıl![]()
Siz isteyin yeter ki yauw..
Ancak ve lâkin bana adam yetiştiremezsiniz.. Boş hastane de kalmaz her akşam boks maçı yaparsak..!
Ya zaten yaptığın taktik 80.dakikadan sonra ama süper
Görüşürüz Aygün
Nereye lan Aygün...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yoo.. Bana havalı demeyin.. Ben gayet mütevazi birisiyimdir..
Tmm.. Basketbol da yaparız, futbol da, hentbol da.. Kısacası bol'la biten tüm oyunları yaparız..
Futbol maçını yarın yaparızBugün basket yapalım
![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Aygün nereye![]()