-
05.Ağustos.2005, 23:21
Ben Çanakkale'de yaşıyorum ve Dardanelspor'un maçları mümkün olduğunca kaçırmıyorum.Bir kaç eleştirim olacak.
1.Hemen hemen her sene 2. ligde çok iyi maçlar çıkartan ve 10-15 gol atan Mehmet Şen'in neden bu kadar vasat yapıldığını anlamıyorum.
2.Bu sene K.Erciyesspor'a giden İlkem Özkaynak isimli oyuncu genelde AMC yada AML oynuyor.Neden ısrarla SC yapıldığını anlamıyorum.
3.Geçen sene devre arası Gaziantepspor'a giden ümit milli takımda oynayan Mehmet Çoğum'un neden bu kadar kötü yapıldığını anlamıyorum.
4.Yine geçen sene devre arasında Galatasaray'a giden Fevzi Elmas(Ümit milli takım kalecisi) hersene oyunda çok kötü yapılıyor.Öyleki yanından geçen topa bile müdahale etmiyor.Ayrıca yine Galatasaray'a giden Hasan Kabze'de bence gerçek gücünde yapılmamıştı.
5.Kaleci Eser Altın bu sene 2.lig A Kategorisinde çok başarılı maçlar çıkardı.İnşallah bu sene 2.lig B kategorisinde bile takım bulamayan bir kaleci olmaz.
Benim anladığım kadarıyla Ç.Dardanelspor'da her sene aynı özelikler kullanılıyor.Ya araştıran yok yada araştıran arkadaş maçlara bile gitmiyor.Yani futbolcu fabrikası Dardanelspor oyuncuları her sene nal topluyor.2. lig B ye düşüyor.
Umarım eleştirilerim yanlış anlaşılmaz.Burdan da özelikle Mehmet Şen bu kadar kötü yapılmamasını rica ediyorum.
Mesaj Yetkileri