Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 128 arası toplam 128 sonuç

Konu: Turksportallı Aslanlar ● Galatasaray - Sivasspor Maçı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arkadaşlar tamamen saygı duyduğum bir oluşum[du]. Artık tamamen gözümden düştünüz.Umrunuzda değil belki ama üzücü bir durum.Birde buraya yazıyorsunuz Opera yaptık diye.İnanılmaz..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Durmadan küfür ediliyordu zaten maçta Fener'e birde neden resim çekmediniz onu da anlamadım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

kötü gözüküyordu hemde istemedik. video çekip youtubeye koymayı düşündük.
    Ayrıca operayı biz değil stad yaptı.
    Bizde katıldık.Bunda eleştirilicek bir şey yok.Palermo maçında Fener bizim anamızı bacımızı söverken iyiydi.Biz söyleyincemi kötü oldu?

Haklısınız, biz tribünü yönetip, millete opera yaptırıyoruz.. Ayrıca böyle oluşum olmaz olsun, forumdan 3 kişi katılan oluşuma ben oluşum demem, diyemem.. Biz numaralıya gidip maç izlemiyoruz, eski açıktayız, doğal olarak tezahuratlara katılmak zorundayız...

Ayrıca artık resim çekmeye gerek yok, hep aynı resimler..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Haklısınız, biz tribünü yönetip, millete opera yaptırıyoruz.. Ayrıca böyle oluşum olmaz olsun, forumdan 3 kişi katılan oluşuma ben oluşum demem, diyemem.. Biz numaralıya gidip maç izlemiyoruz, eski açıktayız, doğal olarak tezahuratlara katılmak zorundayız...

Ayrıca artık resim çekmeye gerek yok, hep aynı resimler..
    Tezahüratlara katılın, hatta istediğiniz kadar da küfür edin, bunu videoya da çekin bunlara kimse bir şey demez zaten ama burda konuşmanız bence olmadı hiç yakışmadı.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben maalesef ki babamın son andaki kazığı yüzünden numaralıda izledim maçı...opera oluşumuna seyirci kaldım...ama açıkça şunu söyleyeyim eski açıkta ben olsam ben de katılırdım bu oluşuma...kusura bakmasın kimse.o an ki durum onu gerektiriyo bence...burda konuşulur konuşulmaz o ayrı ama o an orda olup da katılmamak mümkün değil...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by comandante View Post
    ben olsam ben de katılırdım bu oluşuma...kusura bakmasın kimse.o an ki durum onu gerektiriyo bence...burda konuşulur konuşulmaz o ayrı ama o an orda olup da katılmamak mümkün değil...
    benim bahsettiğim bu değil ki bağır çağır istediğini yap ama buraya gelince de içeriği küfürlü olan bir şeyi ballandıra ballandıra anlatma benim üzüldüğüm konu budur.

Ben maçtan sonra geldiğimde sadece eski açıkta süper bir show vardı dedim, evet süperdi çünkü herkes maça odaklanmışken bir anda olay gelişti ve harika bir görüntü ortaya çıktı.

Neyse maç bittiğine göre bu konunda kapanma süresi geldi..

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri