Asagida oynadigim Ispanya ligindeki son puan durumunu gormektesiniz. Son 10 macimda yenilmedigim gibi, son 4 macimda gol yemedim. Eger onumdeki macta Betis`i yenersem ilk 3`u garantileyecegim. Valencia`yi kesin gecerim ama Barcelona`yi gecmek konusunda suphelerim var. Cunku ben Barcelona`yi 4-1 yendim ama adamlar hala benim 6 puan onumde. Adamlar 23 macta 59 gol atmis ben naaapim degil mi? Bana onlardan biri denk geldi sadece ama diger takimlar icin uzuluyorum. Su an Kevin Larsen sakat, F.Torres sakat ama Torres`in su an 30`a yakin golu var ligde. Rekor kirabilirim cunku daha ilk sezonum. Larsen sakatlaninca devre arasinda Maxi`yi Inter`e 50 milyon YTL`ye kakaladim (sey sattim yani) ve soldaki eksikligi gidermek icin Jimenez`i aldim ilk macta harika oynadi. Fluminense`den aldigim sol bek Marcelo (18 yasinda) nerdeyse hic oynatmamama ragmen 3 kez Brezilya A milli takimina cagrildi. Maxi`nin yerine de Milan`dan Gour... ismi tam aklima gelmedi iste bu Fransiz adami aldim cok genc biri ve ikinci macinda harika bir frikik golu atti. Bence Milanla oynayan arkadaslar kesinlikle birakmasin bir yere. Sonra Falcao`yu sezon basinda almistim ama bir hayat belirtisi yok su an icin. Inanir misiniz daha kaleye sutu yok kac mactir. Yine de sabrediyorum. Aguero her mac gol atiyor ama Falcao`yu oynatiyorum ki arada Ispanya`ya alissin. Tabi gece hayatina cok dustu burda. Madrid ve Ispanyol kizlarini bilirsiniz bitirirler insani
Lebohang Mokoena ve kaleci Ochoa`yi alip hemen pilot takimlara kiraladim onlar da La Liga`da oynuyorlar. Galetti`de artik yeter dedirtti bana sezon basindan beri sadece bir asistle oynuyor bu ne yav. Neyse sonucta FM 2007`yi de cozmus bulunuyorum. Yakinda taktik bolumunde biraz bagiracagim bakalim sizde ise yarayacak mi taktiklerim. Simdilik bu kadar, goruselim sonra
![]()