Noktaları sen doldur Şemsi...![]()
Noktaları sen doldur Şemsi...![]()
Kerem nalakası var..
Yok be Murat abi burada sevinçlerimizi hüzünlerimizi paylaşıyoruz.Ne üzmesi.Ama sana bir kardeş önerisi.Fazla peşinden koşma.Bir duruşun olsun..
So what?
Saike
[YOUTUBE]7_eoXACLNXU[/YOUTUBE]
.
haftanın son günü ve yine ben açtım
dün yarın görürüz diyen arkadaşım sabah satlerinde de görmek isteriz sizi![]()
Cafe daha sessiz okulda olanlar var ondan heralde bugün cuma herkez mutludur haftasonu oh bee
merhaba arkadaslar nasilsiniz
Herşey Güzelde Tarık Abi Sana Bir Sorum Olacak Buradan ?
Avartarına Niye Babanın Resmini Koydun yaw![]()
tamam babanı eskiden beri tanıyorum kafa adamdır , hatta benim babamla eski bir türk filminde küçük bir sahnede oynamışlar ama niye avartarına koydun
Tarık abi Mehmet adına sana özür diliyorum msnde sana dediklerinden dolayı![]()
bende dılıyom![]()
![]()
![]()
aynen bende şaşkın bi vaziyette birinin açıklama yapmasını bekliyorm
ayrica tarik abinin avatarinda alpacino resmi var,simdi sami niye tarik abiye babanin resmini niye koydun diye sordu?`??
Resimdeki Tarık abinin babasıdır ! ileri geri konuşmayın ,
hassas takılıyor bu konuda
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Şimdi Olaylar Şöyle Başladı :
ulumemo295 Jesus_FB'ye : TSI'deki Avrtarındaki kim diye sordu?
jesusda babam dedi ,
bende koptum tabi , sonra direksiyonu bana attı tarık abican herkesin üstüne sürdüm bende![]()
Ben de özür dileyeyim o zaman, belki zamanında bir kusurumuz olmuştur, Tarık özür dilerim![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ben özür felan dilemiyorum![]()
( amma güldük bea )
Serkan hastanım senin![]()
organize olarak yaparız tabii bişiler ama benim şahsi intikamım fecii olcak. acı mı acı.
Selamun Aleyküm arkadaşlar...
Bende geldim..![]()
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !