Neyse ben kalkayım.İnşallah uyuyabilirim..
So what?
Saike
MSN Live Messenger 9.0 Beta çıkmış beyler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben yatıyorum yarın okulum var.İyi geceler.
herzamanki gibi yine hafta sonları cafeyi ben açıyorum
So what?
Saike
Selamlar,iyi geceler Gusluk ...
Selam veren kaçmış yahu?
selam gençlik napıyosunuz şahsen ben şimdi dükkandayım çalışıyorum
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
selamlar bende geldim
selamlar arkadaslar,bende geldim.nasilsiniz
Selam Baranİyiyim ben şahsen
Sen nasılsın?
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bende iyiyim arkadaslar.daha 1 saat önce uyandim.bu hafta sonlarinin en begendigim tarafida bu zaten,istedigin kadar uyuyabiliyorsun.![]()
Bende 9.30'da kalktımDün Beyaz Show vardı, 2.00'da yaptım ve ancak 7.30 saat uyuyabildim. Bugün birazda moralim bozuktu. Cevahir'e gidicektik, iptal oldu. Gelecek hafta gitcez
![]()
1.5 saatten beri inceleme yazmak için uğraşıyordum ve sonunda bitti; ohh be.E siz ne yapıyorsunuz bakayım..
![]()
Nasılım![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kemal Sunal ile oynadığı filmi ben görmedim Beyaz Show'da yaO ara tuvalate falan gitmiştim heralde
Ama harbiden süperdi
Bu arada albümünde Eylem'in sesiyle oynadıklarını çok net anladım. Doğru düzgün Türkçe konuşamazken, o şarkıları nasıl söylemiş olabilir
Topaloğlu'da çok ilginç bir adam bu arada
Herşeye felsefik cevaplar veriyor ve birşey anlaşılmıyor
Yılmaz hocada gerçekten çok renkli bir adam ya
Emre Aydın'da acayip efendi bi çocuk harbiden
![]()