1 ile 30 arası toplam 132 sonuç

Konu: 06/07 CL 6. Grup Maçı | Galatasaray - Liverpool | 5 Aralık 2006

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    holleeey be maci kazandik.sampiyonlar liginden 4 puanla ayrildik.

insan su macta oynanan futbolu görünce bordeaux macina üzülüyor yahu.

öbür sezon insallah sampiyonlar liginde basarili oluruz
    hepimiz üzülüyoruz ama sunuda unutmayalım livepool yedek takıma cıktı maca as kadro ile cıksa böyle olucakmıydı acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    hepimiz üzülüyoruz ama sunuda unutmayalım livepool yedek takıma cıktı maca as kadro ile cıksa böyle olucakmıydı acaba
    Senin yedek kadro dediğin oyuncuların 7 tanesi Gs li oyunculardan daha ii seviyede... Dudek, Agger, riise , pennant, carragher, fowler, bellamy Bunlardan hangisini Gs ye almazsın ?*

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uaburak89 View Post
    Senin yedek kadro dediğin oyuncuların 7 tanesi Gs li oyunculardan daha ii seviyede... Dudek, Agger, riise , pennant, carragher, fowler, bellamy Bunlardan hangisini Gs ye almazsın ?*
    bunlar ıyı adam ama şimdi bir croch luıs garcıa kuyt gerrard reina ve baska oyuncular aklıma gelmıo şimdi bunlarla baslasa boyle olurmuydu dıyorum ben neyse ortamı germıyelım galibiyeti kutlayalım biz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bunlar ıyı adam ama şimdi bir croch luıs garcıa kuyt gerrard reina ve baska oyuncular aklıma gelmıo şimdi bunlarla baslasa boyle olurmuydu dıyorum ben neyse ortamı germıyelım galibiyeti kutlayalım biz
    Yok bea gerildiğim falan yok .. Bunu biçok kişinin diyeceğini biliorum zaten .. Zamanında Fener Manu ya 3 attığında şu tuncayın hat-trick yaptığı maçta bizde dioduk yedek takım die ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uaburak89 View Post
    Yok bea gerildiğim falan yok .. Bunu biçok kişinin diyeceğini biliorum zaten .. Zamanında Fener Manu ya 3 attığında şu tuncayın hat-trick yaptığı maçta bizde dioduk yedek takım die ..
    evet o da yedek takımdı zaten yoksa biz 3 tane atamazdık bugunde liverpool yedek takındı ama olsu biz yendık ya onemlı olan o ilerde kimse aa liverpool yedek takımla cıkmıs die hatırlamıycak galatasray nasılda yenmıs liverpoolu die hatırlayacak

biz onlari as kadroylada baya bi zorladik,ama yenemedik.ama bu macta onlardada dudek,rise,garcia,fowler,bellamy gibi iyi oyuncular vardi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

polermoda aynı şeyi yapmıştı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    polermoda aynı şeyi yapmıştı
    bende bişey demiorum zaten keske hepsi yedek takımla cıksa ne guzel olurd

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet yedek cikti ama sunu ozellikle belirtiyorum galatasaray da yedek kadro cikti

iki yedek takimin macini biz kazandik bu yuzden mutluyum sabri ve inamoto yu begendim

Mesaj Yetkileri