Vayy ben yattıktan sonra ortamı boş buldun sallıyon ha. Neden ben yatmadan yazmadın ama olsun şimdi veriyom cevaplarını...
Ben burdan pek bişey anlayamadım, tamam bizi sizi hep yeniyoruz, bunla zaten övünüyoruz ama verdiğin sözü tutmamanın bu kobuyla alakası ne çözemedim
İstersen msnleri karıştırma, benim için farketmez yine kaybeden sen olursun. İlk pazartesi dedin, ben de eğer yaparsan diğer iddiada da ben 2 gün koyarım dedim. Senin kaldıracağını sanmıyordum, seni sözünün eri biliyordum ama değilmişsin. Ben ne yaptım sen değiştirince attığım mesajda seninle bir daha iddiaya girmeyeceğimi, girdiklerimi de bozdum dedim. Nasıl emin olabilirim ki diğer maçı da biz kazanırsak senin yine değiştirmeyeceğine?
Burda da dur bakalım. Ben sana ne dedim, benim ve Tarık'ın laflarına katlanabileceksen dedim, Tarık geldiğinde de ben söylemedim kendisi gördü bana değiştirmiş dedi. Yani senin bu konuda da konuşmaya hakkın yok.
Ayrıca herkes bu konuda istediğini söyleyebilir Sami'ye benden izin...
Bu konuda da umarım Eray yanlışlıkla falan değiştirmiştir, eğer bilerek değiştirdiyse ona da lafım olacak...
Ayrıca seni saygı konusunda uyarmıştım. Ya bütün kelimelerin baş harfini küçük yap ya da GS'ninkini büyük yapıyorsan FB'ninkini de büyük yap. Gerçi senden saygı beklemek da yanlış olur
Şimdilik bu kadar ama sanma ki burada bitecek...