ben burada dikkat edersen fenerden yada baska bir rakip takimdan bahsetmiyorum HUCAR eger yaran warsa gocunursun ve görüyorumki sen gocunmussun bile.

Burada dedigim SELCUK DERELİ denen kendini hakem sanan varlıkda SAİDOU yerde kıwranırken yaptıgı cıgırtaknlıkda ve taraftarlari galeyana getirmesinde.

Sizin lehinize verilen kararları artık konusmıcam allaha hawele ediyorum sizin lehinize karar verenleri.Sizin attıklarınızı yada verilen kararlarınızı konusmıcam merak edme.

Ama Galatasaray yada Besiktas yada daha baska takımlar aleyhine verilenleri burada yazarım arkadas bana kimsede engel olamaz.

Bu arada Gecmis gecmisde kalmısdır hala sen bizim 4 yıl üstüste kazandıgımız yıllardamısın ha bu arada öle bir hakemlerde iz bırakmısız ki baksana o yıl UEFA yı alıwermisiz ya pardon yalnıs söledim o TESADÜFtü.UEFA bile dayanamdı bizim lehimizie karar verecek hakemler gönderdi bize.Ya allah askına bırak o isleri.Sen simdiki zamanda yasıyorsun simdiyi düsün ve gecmisde bu kadar hatalar yapılıyormuydu diye bir arastirma yap istersen.