Normal, ben senin fikrine ve düşüncelerinede saygılıyım arkadaşım. Kimse zorla orjinal alacak diye bir kaide yok. Herkesin fikrine saygı duymak zorundayız.
Ama bu oyun veya farklı oyun için ekonomik durumu iyi olan arkadaşlarımızın, bağımlılık derecesine varan şekilde oynayanların hiç yoktan orjinal oyuna yönelmesini temenni ediyoruz. kara defterde yer alan Türk oyun piyasası bu lekeden kurtulsun.
Türkçe oyun istiyorsunuz ama adamlar Türkiye'den para kazanamadıklarından şikayetçi, haliyle niye Türkçe için zaman harcayalım diyorlar bize. Bir getirisi yok ki diyorlar. Onlar Türkçe yapacaklar korsan oyun satıcılarının cebine gidecek para, aynı şeyi bizde yaşadık, Türkçe için aylarca çalışalım kopya oyun dağıtanlar Türkçe'sini satıp para kazansınlar. İşler böyle yürüyor yurdumuzda..
Şimdi oyunun fiyatını pahalı bulup ben vermem o kadar para, ucuz olsa alırız diyeceksin. Ama şu var.. Bugun bir Ferrari ile Türk arabası Doğan arasında dağlar kadar fiyat farkı var dimi. İşte FM bu alemin Ferrari'si o yüzden bunun fiyatı böyle pahalı. Biz diyemeyiz ki adamlara ben Ferrari'yi çok seviyorum Türkiye'de ucuza satın!..
Bu yüzden bu oyunu oynadığımız, sevdiğimiz, Türkçe'sini oynamak istediğimiz ve oyunun Türkiye temsilciliğini yaptığımız için her zaman orjinal oyun destekliyoruz.

Alıntılı Yanıtla