yeniay, kadıköyde arkadaşımın dükkanı var olmadı mecidiyeköyde sürekli arkadaşlarımın oyunları aldığı asıl yer var ordan alırım oyunu problem değil.yeter ki ben istanbula geleyim şu dandik ankaradan.
kral_67, valla bu kimsenin ayıbı değil neden diceksin; NATO da amerikan askerinden sonra türk askerleri gelir(sayı ve operasyonlara katılım bakımından(muhalefet olmayın son 3 yılımı bu konulara kafa patlatarak geçiriyorum)) ama en basitinden raven shield oyununda seçip oynayabileceğin bir tek türk askeri yok,ea fifa 11 yıldır çıkarıyor türkiye ligi yok(ki ben bahreyn liginin filan olduğunu bilirim) bunların hepsi ayıpmı? değil! başlıca neden türkiyeden emeklerinin karşılığını alamamak. sen bi haksızlığa uğradığında heryerde bağırısın en basitinde okulda düşük not aldığında. o yüzden bu konudada tartışmayalım lütfen
Vieri, dediğim üzre ben ankarada pek çok yer bilmiyorum.migros d&r ve armadada bi müzik markette bizzat gördüm 90YTL fifa.ingilterede(newcastle) oyun 58,85 miş 140 YTL filan edio sanırım yada 120

Alıntılı Yanıtla