hani on libero oyunu kim kurcak pas dagitimini kim yapcak bu taktik eksik serhat
hani on libero oyunu kim kurcak pas dagitimini kim yapcak bu taktik eksik serhat
serhaaatttt kiiiimmm taktik kiiimmm peehhhhh![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
yaf taktik kolay.
Kalede serhat gerisi serbest...
mavi takıma tam gaz destek oleeey oley oleeeey şampiyooooon maviiiiiş![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
tarik yok yok taktik süper![]()
abi topu topu 6 kişiyiz ne ön liberosu yaa ben degajı dikicem taşkın abi kanatlardan birine indircek o kanat oyuncusuda arka direge dogru koşan diger kanat oyuncusuna ortayı acıcak ve golllllllllllllllllll gayet basit![]()
tabi bizde o ara armut toplayacagiz..
aaa karşı gelmeyin ulennn kadro dışı bırakırım sizi![]()
****serhat****
onur****taşkın
***yücel****
emre***osman
taktik bu ola kaptanım?halısahada forvet mi olur bea...
sizin takım çok komik oldu yaa yücel var taşkın var gülmekten oynayamıcaz valla![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
ooo taşkın abimizin eline su dökemeyiz yaa=) sahada 50 kişi meşale yaktı polis bu adamı aldı euehuehe her yerden göze batıyo br adam...
serhat olum taşkını defans koy ilerde yapcağnı direk tarık abiye yapsın=) 3 atak sonra tarık abi pert=)
Mavı takım sızı cok zor mac beklıyor artık resımlerı koyarsınız macla ılgılı![]()
ben forvet oynarım uzaktan avlarım hep merak etmeyingörkeme şimdiden üzülüyorum
taşkın forvet oynayınca yakında avlaman gerekiyo abi...defans oyna uzaktan avla=)
Avla be kım dayanır sıze
Beyler herkes kendi formasını giysin, ne istiyosa giysin.. orada halı saha şeylerini üstümüze geçirecez zaten..
şimdi gelelim sorunlarımıza
taşkın saat 1'de iskelede oluyor, onur sen 13:35'de iskelede oluyosan 25 dakikada sahada olman lazım onu nasıl yapacaz acaba.. ben sana msnden tarif edecem en kötü ihtimal..
diğer arkadaşlarda saat 1'de iskelede olsunlar..
şimdiden kolay gelsin diyecem ama işiniz çok zor.. şimdiden farkı görür gibiyim..
beyaz takım: 20 - mavi takım : 2
hehhehee![]()
çok emin konuşuyorsun![]()
MAvi TAkim oleyyy Mavi TAkim Oleeeyyyyyyyy![]()
Serhat degajı yaptı uzun bir top.Yücel pası taşkına taşkın bildiğiniz gibi şevşenkonun oda arkadaşı ronaldinho nun brezilya dizilerinden rol arkadaşı.taşkın sağa çekti emre içeri giriyor taşkın kaleye baktı Taşkaaaaaaaaıııın. Maçın spikeri İlker Yasin![]()
la iskele nere yaa=) bittim ben bulamıcam sahayı falan...
hoca ben 3,5 4 saatlik yoldan gelecegim yahu .. ben bulabilirsem herkes bulur..
beyler bu arada macta sahsi oynamayın valla bende bi şahsileşirim görürsünüz![]()
abi ben hep pasla oynarım zaten.Şahsi oynayanın ayağına kayarım takımı farketmez![]()
toze benimki daha uzak baba.sen avcılar benimki daha da geride bahçeşehir=)