Ya tamamda fiyatları bir ülkeye özgü nasıl düşürebilirler ki, bunun örneği var mı? Adamlar kamu hizmeti mi yapıyorlar ki fiyat kırsınlar. Artık herkes diyor ki 30-40 lira olsa ben alırım (ki bu fiyat SI için zararına bir satış olacaktır) buna rağmen satışların 10 binleri bulacağına inanıyormusunuz? Şahsen ben insanımı tanırım, senin benim bu forumda ki birkaç kişi belki sevda uğruna orji alır ama diğerleri 3 lira dururken 30 da vermez bunu kabul etmeliyiz. Has be has türk sanatçılarının albümleri 7.5 lira iken bile her tarafda 2-3 liraya kalitesiz kopyalar satılmıyor mu?

Vieri senin dediğin gibi bu iş yürekle olmaz devletin elden kaçak cd satışı ile ciddi bir mücadele de bulunması gerekir. BU da biz yeni kuşaklara düşen bir misyon olmalı.

Yeniay: Gözlerinden öperim helal olsun. Ancak gene de belirtmeliyim ki almayanlara yüklenmeliyiz kanaatimce bunun bir suç olduğunu kabul etmeliler en azından zihinlerinde kapkaç ne ise bunun da ona eş değer bir emek hırsızlığı olduğu düşüncesi yerleşmeli