Öyle birşey yapamassın ki.Elbette birisi sızdıracaktır...

Korsan derken muhtemelen şuna kasıtları vardı.Oturduğum yerde boy boy Turksportalın Türkçe Yama v2.0 satılıyordu...Tanesi 2 milyondan çok da iyi kar sağlanmadıysa bundan ben hiç bir şey bilmiyorum demektir...

Hatta bir başka sitenin yaması bile satıldı Cm 03-04 adına.Ne yazık ki 4-5 sınıf arkadaşım o Cd ye para vermişti.

Korsanı derken bunu söylüyorlar.Tabi o zaman şu sorun var.Sigamesin Dik dosyalarına olan tepkisi neden zaten orda para gelirleri yoktu.Bu soruya cevap bulsak süper olurdu ama...

Oyunun kendisinin değil.Zaten oyunun kendisi ile pek sorunları var olduğunu sanmıyorum.Tamam onun korsanıda ciddi boyutlarda ama.Ondan gerekli para alınıyordur.Bu oyun hiç olmassa 50 bin satıyordur.Bu da Emeği karşılamasa bile giderleri karşılıyordur ve de Diğer oyunlardan doğan zararı karşılamaya yetiyordur

Bence bit yeniği nasıl olacak biliyormusunuz.Sigames 2. bir cd çıkartıp.Ek dosyalar Temalar-Arka Planlar-Diller(!) diyip öyle bir şekil yapacaklar bizim de almamızı bekleyecekler.Hadi hayırlsı.