Arkadaşlar fm için zorlaşmış yada kolaylaşmış gibi tabirler kullanmak, oyunu gerçekçiliği için benimsediğimiz göz önüne alınırsa yanlış kaçar. yapımcıların oyundan alınan zevk uzun sürsün diye özellikle zorlaştırma seçeneğine gideceğini hiç düşünmüyorum. burda tartışılması gereken, zor görünen bu gibi durumların gerçekle ne kadar örtüştüğüdür. beşiktaşın yada fenerin başına gelen hocaların süper kadrolara rağmen ne kadar zorluklar yaşadığını hepimiz biliyoruz. futbolculara yada rakiplere göre oturtulması gereken sistem, bazen eldeki kadronun teknik kalitesinden bile daha ön planda tutulması gereken bir mevzuudur.
o yüzden burda acaba oyun zorlaştırılmış mı yada gerçekçiliği mi arttırılmış bunun ayırdına iyi varılmalı.
gerçek hayatta chelsea, milan gibi üst düzey takımlara bakarsak bunlar favori gösterildiği maçlarda bile savunmalarına azami önem gösterirler. güvenliği elden bırakmazlar. ancak geriye düştüklerinde attackingi fullerler. sizde fm ye oyundan çok gerçek bir antrenör yönetiyorum yaklaşımıyla bakın.
eski fm de takım bariz zayıfsa geriye düşüpte hücum yapması için direktifler verilse bile doğru dürüst pozisyona giremezdi. ben şahsen bu oyunda geriye düştükten sonra daha çok saldır emri verince gerçekte olduğu gibi pozisyonlara girebildiğimi gördüm. ama daha rakip sinmemişken orta sahayı silme atak oyunculardan kurupta atıyom kanatları ileri ye doğru uzatırsanız falan hiç beklemediğiniz sonuçlar alırsınız..
şahsen oyunun zorlaşmış gibi gözüken bu gerçeleştirilmesini çok takdir ettim
CMYLMZ a katılıyorum.