Turksportal formuna cami yaptirirdim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Turksportal formuna cami yaptirirdim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yılbaşında büyük ikramiye bana çıksa gidip ikramiyeyi alırdım![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
1.000 de 1 ini siteye bağışlardım...
kalanının yarısını bankaya yatırırdım.
10 milyar elime alip kalanını babam verirdim...
Porsche carreira turbo alirdim turuncubirazda benzin parasi ayirirdim
![]()
bu soruyu 'ne yapmazdın'olarak deiştirsen iyi olur![]()
Kaç para ikramiye?
Eğer yetişiyorsa ihtiyacı olan bir yere Camii yaptırıp kalanıyla Juventus'a transfer yapardım.![]()
vallahi ne diyelim .. belli miktariyla ataköy falan filan yerlerden daireye yatirirdim.. kalan paraylada is kurar orayi isletirdim hem de öss derdinden kurtulurdum ..
SI'ye parasıyla Türkce FM Yaptırırdım nedir bu hersene çektigimiz![]()
kımseye vermem hepsini ben yerdim,bitene kadar.![]()
Originally Posted by Emurafu
Napcam çıkmamış gibi yapardım
![]()
![]()
![]()
valla yeni bir takım satın alırdım yani gerçek hatta fm oynamış gibi![]()
So what?
Saike
parayı kendi hakkımla,emeğimle kazanmadığım için büyük bir bölümünü bağış yapardım.geri kalanı da bankaya yatırırdım
trabzona giderim
Para bana çıksında ne yapacağımı o zaman düşnürüm.
Yapacak bir şey var ise kendime bir ada alır. Orada yaşmaya başlardım.
250 milyarını kendime ve aileme ve hatta sülaleme ayırıp kalanıyla GS ye futbolcu alırdım GS ye canım feda
Babama verirdim![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Bir bölümünü bağışlar, bir bölümü bankaya faiz almak üzere yatırırım, bir bölümüyle alışveriş yapar, bir bölümünüde Turksportal'ın aşırı derecede gelişmesi için kullanırdım heralde..
Mecbur babamam verirdim..![]()
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Para çıksında yapacak şeyleri düşünürüz![]()
Elishia Cuthbertin yanına giderdim![]()
Nerde ßizde o Şans ßeaAma Çıksın Direkman Çocuklara ßağış yaparım Nede oLsa El Emeğinle kazanılan ßi Para Değil ALLAH onun hesaßını sorcak ßağış Yaparım ßende
Yatirim yapardim ama cok buyk bir yatirim, sonra da yeterli para olunca kendime bir tane lig den takim alirdim
Hemen kendime bir menajer bulup güzel bi klübe transfer olurdum bağış yapmak isterdim (bilmem çıksa yaparmıyım) diğer kalanıda verirdim aileme
para çıkınca ilk önce büyük ihtimalle para adamı sasırtır diyolar yaa bende mutlu bir şekilde sasırırdım sonra bankaya falan yatırırdım heralde öle tipik ev falan almazdım yani