Quote Originally Posted by koroglu
2. Lig B kategorisine Boluspor ile başladım. Her şey normal olarak başladı. Grup maçları bitince ilk 2ler playoff grubuna kaldı. Klasman grupları oluşurken 11 takımlık 1. gruptan olan Eyüpspor'u Adanaspor'un olmadığı 9 kişilik 2. gruba attı. Böylece tüm klasman grupları 8 takımlı hale geldi. Fakat Eyüpspor 0 puandan başladı. Daha sonra klasman grubunda ilk 2ye girip LigA'ya yükselme maçları yapacağım derken B grubundaki maçlar fixtür problemi yüzünden tamamlanamadı. Dolayısıyla 16 takım arasında yapılması gereken eleme karşılaşmaları yapılamadı. Böylece LigA'ya 3. takım yükselemedi. 2. sezon başında da hiç bir ligin fixtürü oluşturulamadı. sadece avrupa maçları başladı süper lig de dahil hiç bir türkiye ligi başlayamadı. Ben de hevesle başladığım oyuna ilk sezon sonunda veda etmek zorunda kaldım. Şimdi bu sorun sadece bende mi oluştu onu anlayabilmiş değilim. Forumları takip ettiğim kadarıyla böyle bir sorundan kimse bahsetmemiş. 2. Lig B kategorisi başlayıp 2. sezonda düzgün bir şekilde devam edebilen var mı?
Aynı sorunla benim bir tanıdıkta yaşadı yamadan haberi yoktu ve oyunu silmiş oyunu yeniden kurup yamayı yukledik ve su anda 1.lige cıktı ve sorun yaşamadı

Dipnot:Onun aldıgı takım 2.ligteydi bir alt lig olan B katagorisinde değildi