Quote Originally Posted by Vieri
I think that SI has to do something about this, give the reasearch team a really big warning or just change the team. Something has to be done!!!!
propagandacılık yapmakta üstünüze yok. amacınızı az buçuk anladım.. bundan sonra size ona göre yaklaşacağımı bilmeni isterim.

stadyum konusunda research team yerine sigames e sorsan diyorum. bu tip hatalar neden kaynaklanıyor ondan sonra propoganda yaparsın
Dogru degilmi dedigim? 3 yildir arastirmalar da cok az fark var, önemli oyuncular bile random statlarin sayisi 30 larda. Yani hic calislimamis gibi geliyor.
Tabii zor is, anliyorum, sadece biraz daha özveri ve gayret olsa cok güzel arastima yapacanizdan eminim. Ama bu gayreti 3 yildir görmiyoruz, onun icin bisey yapilmasi gerek. Birileri uyarmasi mi, sizi atesle misimi gerek bilmiyorum.

Seyirci kapasitesiyle ilgili:
Yani ozaman SI ve Arastirmacialr arasina bir iletisim sorunu var, böyle hatalar arastirma ekibi dogru gönderdi diyorsa ve SI´nin da kötü bir niyeti olmadigini düsünürsek ozaman yanlis nerede. Sizin gönderdiginiz bilgiler dogru yere varmiyormu, yoksa SI e yanlislikla eski bilgiler mi gidiyor, SI eski bilgileri mi yayinliyor?

Siz gönderdiginiz bilgilerin takipcisi olursaniz, oyuna bilgileri SI girmeden herseyin dogru oldugunu kontroll ederseniz bu olaylar yasanmaz, yani iletisimi SI iyi yapmak gerek.