Arkadaşım tabi eleştiri olacak kimse bizi eleştiremez diye bir şey yok. Ama şu var benim kızdığım nokta problemleri yazmamız gerekirken neden sürekli hedef Turkportal ekibi ve Türker alınıyor? Türk araştırma takımının değişmesi için firmanın dikkati çekilmeye çalışılıyor?
Şimdi ben Turksportal web bölümünün sorumlusuyum ve yardımcı araştırmacıyım. Sonuç olarak hepimiz Türker Tozar'a bağlıyız. Bütün bu Türk ligi araştırmaları ile Sigames ve Türker Tozar diyolog halinde. Son nokta anlayacağın Türker. Benim burada sigames'e bilgilerin doğrumu gidip gitmediği konusunda söyleyeceklerim çok doğu olmaz. Sadece kendi fikrimi belirteyim biz bu kadar araştırma hakkında bilgileri çıkarttığımız halde ki (Stadyum kapasiteleri gibi basit bir araştırma) niye yanlış? ben diğer takımları bilmiyorum veya oyuncu değerlerini bilmiyorum beta testlerde gördüğümüzü iletiyoruz. Bunların neden böyle olduğunu SI a benim sorma yetkim yok ve bu görüşmeleri zaten Türker hallediyor. Bana dediği eleştirilmekte haklılar gelecek yamaya hataları düzeltmeye çalışacağız şeklinde. Demekki birşey var orasını bilemiyorum.
Ayrıca bu problemler sadece Türkiyeye özel değil ki resmi site forumlarına bakarsanız orada her lig için bir başlık açıldığını görürsünüz, bir norveç ligine bakın veya herhangi birisine benim düşünceme göre bu yıl sigames oyunu aceleye getirmek için biraz kastı ve bu datalara yansıdı. Sonuç olarak fifa manager gibi çok benzer özellikleri football managerden çalmış ismi bile kısaltıldığında fm2006 olan EA in oyunu ile olan çekişmeden kaynaklandığını düşünüyorum.. Bunlar tamamen benim fikrim.
neyse sonuç sizin orada yazdıklarınız Turksportal ekibi tarafından okunmakta, geçtiğimiz yıllardada yazıldı çizildi eleştiri oldu, bu sene ben biraz cevap verince insanlar hedef tahtası buldu kendisine.. gerekli hatalar not alınmaktayız, aynı şekilde bu site forumlarında belirtilenler ve bir kaç günden bu yana artan bizlere araştırma hakkında sorunları mail olarak gönderen arkadaşların yazdıklarını dikkat ediyoruz.

Alıntılı Yanıtla