1 ile 30 arası toplam 174 sonuç

Konu: Kadro ve Dizilişler İçin Yardım Talepleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya beyler bende orta saha bollugu var lyondayim buarada
    orta saha:Xabi Alonso,Franck Ribery,Juninho Ballack,Iraola ve Carlos Magno(bu ikisi defanstata oynayabilio),Malouda vs
    bazilarini yedek takima yolladim mecburen

genelde dizilisim bole

ribery------xabi alonso-----juninho-----iraola

ballack yedekte kaldi
    yardimcilarim onu yedekte oturtup formda oyunculari oynatmam gorusundeler napicam bilmiom ballacki kiralasammi acaba

Quote Originally Posted by kaaaanfm View Post
    ya beyler bende orta saha bollugu var lyondayim buarada
    orta saha:Xabi Alonso,Franck Ribery,Juninho Ballack,Iraola ve Carlos Magno(bu ikisi defanstata oynayabilio),Malouda vs
    bazilarini yedek takima yolladim mecburen

genelde dizilisim bole

ribery------xabi alonso-----juninho-----iraola

ballack yedekte kaldi
    yardimcilarim onu yedekte oturtup formda oyunculari oynatmam gorusundeler napicam bilmiom ballacki kiralasammi acaba
    bak arkadasim,bence forvetlerinide göstermelisin,fred ve carew hala sendemi?
    ona göre taktik verebilirim sana.

carlos magno defansin ve orta sahanin saginda oynayabiliyo yanlis hatirlamiyosam.bence sen mouludayi ya solda yada amc olarak oynat,ama sola iyi bir adam almalisin,malouda amc olarak iyi oynuyor.l,riberiy sag kanatta daha verimli oluyo daha güzel oynuyor,carlos magnoyu defansin sagina al.iyi bir sol kanat alabilirsin iraolanin yerine.xabi alonsoyu dmc olarak kullan.

juninho nedense fmde iyi bir oyuncu degil benim görüsüm,bence 4-4-2 sistemi fm 06 de pek islemiyo,onun yerine 4-1-2-1-2 kullanabilirsin.

Mesaj Yetkileri