1 ile 30 arası toplam 607 sonuç

Konu: FM 2006'daki en büyük TRANSFER başarılarınız?

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

ikinci senedeyim. Iaquinta(7,25M), tevez(12M), c.delgado(4M), a.d'alessandro(3,7M) ve m.esposito(4,2M) pounda satin aldim.
    delgadoyu 9M pounda tekrar sattim. appiah'i 15'e (yanlıs okumadiniz onbes milyon pound) sattim. Iaquinta'ya 35M teklif geldi ama satmadim. herifi seviyom, naapayim.

free transferlerden de nuri, hasan sas, rustu(bu arada volkan babacan 1. kalecim)ve ze roberto.

Quote Originally Posted by barisul
    ikinci senedeyim. I**uinta(7,25M), tevez(12M), c.delgado(4M), a.d'alessandro(3,7M) ve m.esposito(4,2M) pounda satin aldim.
    delgadoyu 9M pounda tekrar sattim. appiah'i 15'e (yanlıs okumadiniz onbes milyon pound) sattim. I**uinta'ya 35M teklif geldi ama satmadim. herifi seviyom, naapayim.

free transferlerden de nuri, hasan sas, rustu(bu arada volkan babacan 1. kalecim)ve ze roberto.

ilk senemde
    tuncayı 15 milyon euroya juventusa
    kemali 15 milyon euroya barcelona
    anelkayı 10 milyon euroya chelsea ya sattım

ikinci senemde
    appiahı 20 milyon euroya m.united
    marcio nobreyi 22 milyon euroya real madrid
    bunlar sadece fenerdeki sattığım oyuncular

en yüksek sattığım oyuncu liverpoolda değeri 22 milyon euro olduğu halde 40 milyon euroya xabi alansoyu chelsea ye sattım

ben futbolculara fazla para vermiyorum takımla aynı anda brezilya başvurusu yapıyorum kabul edilince ordaki genç yetenekleri alıyorum sonra onları 18 yada23 yaş altından milli takıma çıkarıyorum alın size yıldız

Mesaj Yetkileri