Sayfa 5 / 21 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 606 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Nesil
    2006
    Yer
    ist.

Quote Originally Posted by coskun1907 View Post
    Sevgili arkadaşım...

Yamayı bilgisayırna yükledikten sonra direk çalıştır butonuna bastıgında ckmıs olmalı bu hata.

Hatanın nedenleri neler olabilir:

1. Fm 2007 türkçe yama versiyonu yeni çıkan update üzerinde çalışmaktır. Eğer sen Sigames'in hataların düzeltildiği 7.01 New Buildi yüklemediğinden kaynaklanır.
    2. Hatanın tanımı ise giriş yolunda hata anlamına geliyor. YAni çalıştır komuntunda Fm exe* dosyasınını bulamamıs
    bendede aynı sroun var ve hala hallolmadı bende sigagamesin yamasını yükledm ama olmuo yine aynı hatayı verio lütfen yardım edin

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by fenercann View Post
    Document And Setting\Username\Application Data\Sports Interactive" klasörüne dosya yazmaya yetkili olmanız gerekmektedir.

bn burayı anlayamadım bileneler açıklayabilir mii???
    bunun anlamı, örneğin A kullanıcısıyken bilgisayara FM kurulmuş olup, B kullanıcıs ile sisteme login olunup Türkçe oynamaya çalıştığınızda, A ya ait veriler üzerinde oynama yapmaya yetkili değilsinizdir.

İkinci bir olay Football Manager 2007 tüm alt dizinlerine kadar dosyalarının yazma izninin olmaması gerekmektedir (salt okunur olmaması)
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

7.01 New Build yüklenmesi şart değil dimi

Quote Originally Posted by ***ŞaşKıN*** View Post
    7.01 New Build yüklenmesi şart değil dimi
    abı ılk 4 ayfayı okursan orda bır cevp vardı buna

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    tekrar indirmelisin.

indirdim olmuyo allah kahretsin ya ne güsel sevinmiştim nazar değdi

Sevgili arkadaşım sorununu tam olarak belirtisen. Sana yardımcı olabilirim.

TÜRKÇEyi indirdim ama rardan çıkarırken hata veriyor bazen 2 bazen 3 tane

C:Program Files/Sports İnteractive/football manager 2007/turkcefm2007v1 rar:turkcefm2007v1.exe dosyasında CRC hatası.Dosya bozuk

C:Program Files/Sports interactive/football manager 2007/turkcefm2007v1 rar:tanımlanamayan arşiv sonu

diye hatalar veriyo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eksik indirme olmalı. Tekrar indirmelisin. Hard diskinde problem olabilir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Evet sunucumuzda şu anda aşırı yüklenme var dosya boyutu 7.917.237 bayt
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Allah Allah 3 Kez İndİrdİm Ya Varya Uyuz Olmaya BaŞladim Ya

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Evet sunucumuzda şu anda aşırı yüklenme var dosya boyutu 7.917.237 bayt

mesela bu aşırı yüklenmeden olabilmi ya ne biliyim yine indirdim yine olmadı yine aynı hataları veriyo

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ***ŞaşKıN*** View Post
    mesela bu aşırı yüklenmeden olabilmi ya ne biliyim yine indirdim yine olmadı yine aynı hataları veriyo
    http://rapidshare.com/files/8947439/...007v1.rar.html

buradan indirebilirsin.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

ArkadaŞ Msn Den GÖnderİyo Bakalim Olacakmi Yİnede Saolun Yardimlariniz Ve Çabalariniz İÇn

Sevgili arkadaşım sorununu tam olarak belirtisen. Sana yardımcı olabilirim.

COŞKUN ARKADAŞIN SAYESİNDE HALLETTİK ARKADAŞLAR COŞKUN YARDIMLARIN İÇİN ÇOKKKK SAOL

SONUNDA RAHATLADIM TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMLARINDAN DOLAYI

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

ya hocam ben dediğiniz herşeyi yaptım oyuna giriyo ama fare fln tamamen donuo bi da a açılmıo

arkadaslar turkce calismalarinda emegi gecen herkese tesekkur ederim.elinize saglik.gercekten cok basarili olmus.

benim hata sorunu halloldu ama bu seferde oyna girdikten sonra kayıtlı oynu aç fln o bölüm açılmıyo donuyo kararıyo ingilizce yapıyorum ama yine olmuyo ya tekrar help

yaw benim sorun hala hallolmadı

oyunun orjinal olması ve 7.01 in yüklenmesi şartmı ???

beyler ben fm yı turkce yaptım bir tane dosya sayersın de nasıl koyucagımı soleyım hemen koyım walla hmen dde oluwo 100%100 garanti
    sadece gosterin

oyunun orjinal olması şartmı ???? bi zahmet yazarsanız sevinirim ona göre uğraşıcam

yaw bu runtime hatası nası düzelio yamayı indirdik bi yararı olmadı sadece kotayı deldi. hürmet şu runtime hatasının çözümünü bi anlatsa yahu

her ne kadar yazdığım msja cvp alamasamda oyunun kurulumunu vierinin yazdıklarını aynen uygulayarak hallettim. belki benim gibi merak eden arkadaşlar varsa onlara söyliim oyunun orjinal olmasına ve 7.01 in kurulumuna gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

[QUOTE=Vieri;442459]Dosyayı şimdi indirdim ve tekrar bilgisayarıma kurdum ve kusursuz çalışıyor. Tekrar dowload etmeni öneririm.

Plazmawebten yükledim ve sorunsuz olarak oynamaktayım..Çok tesekkür ederim iyi çalışmalar..

24. Default

merhaba ben türkçe fm 2007 yamasını kurdum ayarlara girdim crogram files>sportsinteractive işaretledim ve kaydettim.Daha sonra fm çalıştır'a tıklayınca uygulama dosyası bulunamadı diyor yardım eder misiniz lütfen

25. Default

yok mu kimse acaba

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

walla arastırdıgın icin saol benimde kafama takılmıstı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Cool

Quote Originally Posted by hell_bjk View Post
    her ne kadar yazdığım msja cvp alamasamda oyunun kurulumunu vierinin yazdıklarını aynen uygulayarak hallettim. belki benim gibi merak eden arkadaşlar varsa onlara söyliim oyunun orjinal olmasına ve 7.01 in kurulumuna gerek yok.
    walla arastırdıgın icin saol benimde kafama takılmıstı

Nesil
    2006
    Yer
    ankara

bende ne zmn kaydete basmaya çalışsam hata veriyor tüm dll leri kontrol ettim hepsi tam neden çalışmadıki acaba :S

Bi sorun olmaması gerektiği halde oyunu çalıştıramayan arkadaşlar.... "fm.exe" klsörünün bulunduğu yeri seçmeyin o klasörün ernde olduğunu siz yazın genellikle şöyledir....

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007

Eğer sizinde öyleyse hiç seçmeyin klasörü burdan yukardaki yolu kopyala yapıştır yapın.....

FM 2007 hakkında her türlü teknik sorun için benle irtibata geçebilirsiniz.

illegal içerik ile ilgili destek vermek yasaktır. Forum kurallarımızı okuyun

Nesil
    2006
    Yer
    ankara

Thumbs down

Quote Originally Posted by F9DeviL View Post
    Bi sorun olmaması gerektiği halde oyunu çalıştıramayan arkadaşlar.... "fm.exe" klsörünün bulunduğu yeri seçmeyin o klasörün ernde olduğunu siz yazın genellikle şöyledir....

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007

Eğer sizinde öyleyse hiç seçmeyin klasörü burdan yukardaki yolu kopyala yapıştır yapın.....

FM 2007 hakkında her türlü teknik sorun için benle irtibata geçebilirsiniz.

illegal içerik ile ilgili destek vermek yasaktır. Forum kurallarımızı okuyun
    iyi hoş yazmışsın sağol da arkadaşım ben kaydete bastığım anda o hatayı veriyor ahtta bazen basmadığım halde o hatayı alıyorum

Sayfa 5 / 21 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri