bunun anlamı, örneğin A kullanıcısıyken bilgisayara FM kurulmuş olup, B kullanıcıs ile sisteme login olunup Türkçe oynamaya çalıştığınızda, A ya ait veriler üzerinde oynama yapmaya yetkili değilsinizdir.
İkinci bir olay Football Manager 2007 tüm alt dizinlerine kadar dosyalarının yazma izninin olmaması gerekmektedir (salt okunur olmaması)
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
7.01 New Build yüklenmesi şart değil dimi
TÜRKÇEyi indirdim ama rardan çıkarırken hata veriyor bazen 2 bazen 3 tane
C:Program Files/Sports İnteractive/football manager 2007/turkcefm2007v1 rar:turkcefm2007v1.exe dosyasında CRC hatası.Dosya bozuk
C:Program Files/Sports interactive/football manager 2007/turkcefm2007v1 rar:tanımlanamayan arşiv sonu
diye hatalar veriyo
Eksik indirme olmalı. Tekrar indirmelisin. Hard diskinde problem olabilir.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Evet sunucumuzda şu anda aşırı yüklenme var dosya boyutu 7.917.237 bayt
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Allah Allah 3 Kez İndİrdİm Ya Varya Uyuz Olmaya BaŞladim Ya![]()
http://rapidshare.com/files/8947439/...007v1.rar.html
buradan indirebilirsin.
Mustafa BudakTurksportal
ArkadaŞ Msn Den GÖnderİyo Bakalim Olacakmi Yİnede Saolun Yardimlariniz Ve Çabalariniz İÇn
ya hocam ben dediğiniz herşeyi yaptım oyuna giriyo ama fare fln tamamen donuo bi da a açılmıo
arkadaslar turkce calismalarinda emegi gecen herkese tesekkur ederim.elinize saglik.gercekten cok basarili olmus.
benim hata sorunu halloldu ama bu seferde oyna girdikten sonra kayıtlı oynu aç fln o bölüm açılmıyo donuyo kararıyo ingilizce yapıyorum ama yine olmuyo ya tekrar help
yaw benim sorun hala hallolmadı
oyunun orjinal olması ve 7.01 in yüklenmesi şartmı ???
beyler ben fm yı turkce yaptım bir tane dosya sayersın de nasıl koyucagımı soleyım hemen koyım walla hmen dde oluwo 100%100 garanti
sadece gosterin
oyunun orjinal olması şartmı ???? bi zahmet yazarsanız sevinirim ona göre uğraşıcam
yaw bu runtime hatası nası düzelio yamayı indirdik bi yararı olmadı sadece kotayı deldi. hürmet şu runtime hatasının çözümünü bi anlatsa yahu
her ne kadar yazdığım msja cvp alamasamda oyunun kurulumunu vierinin yazdıklarını aynen uygulayarak hallettim. belki benim gibi merak eden arkadaşlar varsa onlara söyliim oyunun orjinal olmasına ve 7.01 in kurulumuna gerek yok.
[QUOTE=Vieri;442459]Dosyayı şimdi indirdim ve tekrar bilgisayarıma kurdum ve kusursuz çalışıyor. Tekrar dowload etmeni öneririm.
Plazmawebten yükledim ve sorunsuz olarak oynamaktayım..Çok tesekkür ederim iyi çalışmalar..
merhaba ben türkçe fm 2007 yamasını kurdum ayarlara girdim crogram files>sportsinteractive işaretledim ve kaydettim.Daha sonra fm çalıştır'a tıklayınca uygulama dosyası bulunamadı diyor yardım eder misiniz lütfen
yok mu kimse acaba
walla arastırdıgın icin saol benimde kafama takılmıstı
Bi sorun olmaması gerektiği halde oyunu çalıştıramayan arkadaşlar.... "fm.exe" klsörünün bulunduğu yeri seçmeyin o klasörün ernde olduğunu siz yazın genellikle şöyledir....
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007
Eğer sizinde öyleyse hiç seçmeyin klasörü burdan yukardaki yolu kopyala yapıştır yapın.....
FM 2007 hakkında her türlü teknik sorun için benle irtibata geçebilirsiniz.
illegal içerik ile ilgili destek vermek yasaktır. Forum kurallarımızı okuyun