Quote Originally Posted by apaydin2148
Quote Originally Posted by Deza
Quote Originally Posted by Vieri
normalde takımların maç hasılatları, YTL geçişi, Turnuva ödülleri gibi tüm bilgiler Sigames te bulunuyor, düzeltirlermi bilmiyorum bekliyoruz gelişme olursa haberdar ederim.
Nasil bilmiyorum,,,, oyun cikarken düzeltilmediyse, takipcisi olun, yama cikarken düzelsin ozaman,,, yani bira gayret haydiiiiiiiii,,,¨hersey SI games te varmis ama oyunda degil, ozaman takipcisi olun da yama da düzelsin.... allah allah
evet deza istersen üslübuna dikkat et.

foruma geldiniz,çok güzel eleştiriler yaptınız,çok verimli oldu ama işin boyutu nerdeyse hesap sormaya varacak.

nedir ki bu mesajın anlattıkları?bana bilgiçlik taslamakmış gibi geliyor.sanki siz herşeyi biliyorsunuzda biz hiçbirşey bilmiyormuşuz gibi.Ayrıca ortalığıda velveleye veriyorsunuz 5-6 gündür dikkatimden kaçmadı.

arkadaş TV geliri gelmedi diyor.Vieri'de çok güzel cevabını veriyor herkes insan gibi birşeyler soruyor cevabını alıyor ama birkişi çıkıpta emir verir gibi cümle kuruyor.hoş söz edilen sorunun Turksportal ve Türkiye araştırmasıyla ilgisi yok.Çünkü söz edilen TV gelirlerinin olmaması.Yani 2.sezona geçmemesiyle aynı hataya giriyor yani bir bug(kesin benden iyi bildiğini düşünüyorsundur).Zaten nasıl buradan kaynaklanan bir hata olsunki CM03/04'de bile TV gelirleri oldukça yüksekti.Zaten CM'nin Dataları FM'ye aktarıldı yani Vieri'nin dediği gibi Sıgames'de veriler kesinlikle mevcut.Aksini düşününen mantık hatsı yapmış olur zaten.

bak arkadaşım senin niyetinin kötü olduğunu düşünmeye başladım ve ona göre davranacağım ama inşallah yanılıyorumdur.
Benim tek istedigim Türkiye ligleri arastima ebibinin iyi ve güzel bir calisma yapmasi ve böylece herkesin oyundan daha fazla zevk almasi.
Tabi elestirilicek seyler var, ve bende elestiriyorum, ama niyetim sadece iyi, yani size yardimci olmaya calisiyorum. Elestirilerim fazla sert olduysa, bundan dolayi özür dilerim, ve iyi calismalar dilerim.