Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
İyede trafiğin bunla alakası yok. Ben nerdeyse her gün geçiyorum çalışmadan da önce böyledi sonrada böyle olacak burası İstanbul her gün trafik var.
Trafigin boyle oldugunu biliyorum, zaten yazdigimda da Istanbul'un her yerinde yol kenarina serit kapatarak araclar birakildigini ve bu nedenle trafigin yavasladigini yazdim..

Ancak bir hafta sure ile bu is icin serit kapatmak (gerci kupa maci oynanirken kaldirilmislardi ve ertesi gun tekrar yerindelerdi) ve bunu normal karsilamak yanlis. Sorun bunun icin izin isteyende degil, bu izini verende zaten..

Neyse konuyu daha fazla dagitmayayim ben..

Quote Originally Posted by EreN View Post
Eh be abi bir kerede fenerbahçe'nin övülen bir yerine muhalefet olma
Ayrıca trafik istanbulda olağan üstüdür ? bilen bilir o günlere has o çalışmalara has değil..

görüntüler ise anlatılmaz yaşanır
Ozellikle FB'ye bir muhalefetlik degil daha once yazdigim gibi. Bu pekala sabah 1 ile 5 arasinda trafigin hafif oldugu zamanlarda yapilir, diger zamanlarda ise trafigin akmasini saglamak icin seriti kapatan araclar kaldirilabilirdi. Bunun icin ise daha onceden baslanabilirdi. Tekrarliyorum, buna izin verilmesi yanlis. Sadece FB stadi onunde degil, her yerde yanlis. FB stadi sadece bir ornek cunku her gun onunden iki kere gectigim yer.