1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Süper Lig ve Lig A Update

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Arkadaşlar günlerdir update ile uğraşıyorum fikirlerinizi bekliyorum ama ilgilenen arkadaşlar çok az, çıktığında eleştireceksiniz çıkmadan olması gerekenleri belirtseniz, beklentilerinizi fikirlerinizi çok daha iyi olacak ama duyarsız davranıyorsunuz

Arrow

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Arkadaşlar günlerdir update ile uğraşıyorum fikirlerinizi bekliyorum ama ilgilenen arkadaşlar çok az, çıktığında eleştireceksiniz çıkmadan olması gerekenleri belirtseniz, beklentilerinizi fikirlerinizi çok daha iyi olacak ama duyarsız davranıyorsunuz
    dostum benim şahsi kanaatim şu ki bence türkiye ligi oyuncularının özellikleri çok düşük yapılmış.hatta ve hatta türkiyedeki kaliteli yabancılar bile türkiyede oynuyor diye özellikleri düşmüş.özellikle Galatasaray kulübü dikkatimi çekti yani bir Arda bir Sabri bu kadar düşük özelliklere mi sahip ? ne bilim bi Aykut bu kadar kötü bi kaleci mi ? mehmet topal sağ kanat oyuncusu mu ? özgürcanın çalışma azmi bu kadar düşük mü gerçekte ? yani kısaca birkaç kulüpte genç oyuncuların özellikleri çok düşük.bu neden kaynaklanıyor bilmiyorum bizim Türk milletinin kompleksi midir nedir anlamıyorum.Arda'nın Sabri'nin Burak'ın fenerli Volkanın avrupadaki yaşıtlarından neyi eksik ? ben galatasaraylı olmama rağmen fenerbahçeli volkanı çok beğeniyorum bence onun özellikleri çok düşük yapılmış.
    bilmiyorum dostum yani takdir senin tabi ki ama bence bunlara bi gözat

çalışmaların için teşekkür ederim kolay gelsin Allah razı olsun ellerine sağlık

Mesaj Yetkileri