1 ile 30 arası toplam 607 sonuç

Konu: FM 2006'daki en büyük TRANSFER başarılarınız?

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

ve en büyük transfer başarım nurinin kontratı bitiyomuş fark edemedim ve lazio aldı elimden......

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Fred i getirdim Fbye bide Joaquini getirdim.Ama rtık kadroda sadece 2 yabancı var

fazla yabancı oynatmak zaten mantıklı degil önemli olan az yabancıyla başarı

Henry ile Carlosu Aldım Fenerbahceye

2008 de

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

Quote Originally Posted by FB-DeViL
    Henry ile Carlosu Aldım Fenerbahceye

2008 de
    hilesiz mi ?

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Bende Milan'a 95 milyon euroya Ronaldinho'yu almıştım benimki başarı sayılmaz ama yinede yazıyım dedim

Cool 23,5 $

hugo viana yı 23,5 $ verdim . İçime oturdu.
    son ra dehşet oynadı parasını çıkardı..

Default bi kısmı bu kadar:)

2006-2007 hull city premiere cıktıgım sezon drogba,mido,green,le tallec,geremi,legrottaglie varmı bunun üstüne.2007-2008 tudor,anelka,defoe,emre b.,heinze2008-2009 kleberson(bjk lı oldugu için)ve assıl bombalar 2009-2010 kaka,gattuso,van persie,fred,r.santa cruz(free)
    ister inanın ister inanmayın ne hile ne hurda hepsi gercek.bunları nasıl aldıgım sorulursa başarılı olup klübün tanınmışlıgını arttırmak ve free transferden para kazanmak işin sırrı burda ii oyunlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

Ben süper yıldızlar almıyorum arkadaşlar... Ben S.Lizbon dan Rogerio, Pieter Collen ve Eggimann ı aldım hepsi süper oynuyor. A.Madrid'le oynuyorum.

NOT : FM Scout kullanmadan kendim buldum oyuncuları.

10. Default

oyuncu alma olarak nuri şahin, yasin karaça, sinan kaloğlu, veysel, ibrahim akın, ilhan mansız, sezer öztürk, musa aydın, mehmet polat vs. vs. haaaa bir de bence en önemlisi murat sözkesen neden en önemli diye sorarsanız eleman gol kralı oldu avrupa da ikinci senede daha... neyse satışlar da daha fazla bir başarım yok iki iyi satış yaptım onlar da tuncay 15000000pound ve appiah20000000pound +diğer satışın %25i
    inşallah bu sezonda anelkayı yedireceğim şu an değeri 8250 falan bakalım kaç paraya kakalayacağım

11. Default

abı bende sakarya ıle basladım once sampıyon oldum 2 sene ust uste espesıtoyu(7 milyon pounda) sonra fenere transfer oldum henry(24 mılyon pounda) aldım 4 sene sampıyon oldum adrıanoyu(34 mılyon pounda) henry i sattım (57 mılyon a) ronaldınho yu aldım (77 mılyona) ama hepsını hılesız yaptım zorladılar ama gene de aldım adrıano ya teklıf geldı (97 mılyona ) ama satmadım

Arkadaşlar aranıza daha yeni katıldım ama inşallah uzun süre burada olacağım.

Ben Galatasaray'la 2009 senesindeyim. İlk sene ufak-tefek transferler yaptım(Badou Kere). İkince yılda Crespo-Pedretti-Karimi'yi kontrattan aldım. 3.sene Crespoyu yollayıp Saviola'yı aldım. Aynı zamanda DeJong'u da aldım. Bi de size bi kaleci söyliyeyim belki bilmiyosunuzdur. Ben ikinci senede Mondi'yi satıp aldım. Adı Rubinho Brazilya'lı ve genç bir kaleci. Çokta ii performans sergiliyo.

Leb***ng Mokoena Gelişi 500K
    Gidişi 22M euro

kaanunlu Misafir

Default Transferin adı FERNANDO TORRES

Dünyadaki en beğendiğim futbolcuyu Valencia'ya Transfer ettim (Transferin adı Fernando Torres) ve inanılmaz teklifler geliyor ama mümkün değil bırakmam...
    Valencia'da klasik İspanyol taktiği olan tek forvet oynatamıyorum mecburen David Villa ile birlikte oynatıyorum ve yaptıkları Şovu anlatmak mümkün değil görmek lazım bu arada David Villa çok güzel teklifler var David Villa'yı satıp tek forvete dönmek istiyorum ve bu parayla bir bomba Tranfer patlatıcam bekleyin.......(Ronaldinho için Barcelona ile parada anlaşıyoruz ama Ronaldinho Ayrılmak istemiyor) Alternatifi Kaka Leite

Kadrom

Canizares
    A. Vanden Borre
    A. Del Horno
    Vicent Kompany
    Raul Albiol
    David Albelda
    Juaquin
    Vicente
    Pablo Aimar
    David Villa
    Fernando Torres

Talking

ben istanbulsporu aldım birinci lige cıktım ve jimmy floyd hasselbaink'i aldım en buyuk bombam birde salif diao var son olarak pierre van hoijdonk

16. Default

Quote Originally Posted by kral_67
    ve en büyük transfer başarım nurinin kontratı bitiyomuş fark edemedim ve lazio aldı elimden......
    kusra bakma puhahahahaha

Arrow

ronaldo,torres,cristiano ronaldo,nihat,yıldıray,downing,steven gerrrard,jermain defoe,lucio,igor tudor,t.henry

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

CM 01/02 de Fenerbahçe'yeAnelka,Lucio,Ronaldinho,Riquelme, John Terry ve Jens Nowtny i almıştım.CM4 ve CM 03/04te hatırlamıyorum.FM 2005 te Newcastle yi Vander vaart, Sneijder, Yobo,Bonera ,Frey,F. Torres gibi elemanlarla donatıp şamp. yapmıştım.FM 2006 da ise Fenerbahçe me Frey,Fabio Santos, Gladstone,Deisler,Emre Belözoğlu ve Defoe i aldım.Yine FM 2006 da Leeds United e Nicky Hunt,Tomas Sivok,Harry Kewell,David Bentley,Alan Smith ve Fred i aldım.Şu an Germany Second Division South da Wehen i çalıştırıyorum.Ve inşallah ona da yıldızları toplıycam! Herkeze bol gollü FM'ler...

Lim10

beyler genc we yetenekli cok ii bi oyuncu buldum belki bunu daa once yazmıssınızdır ama ben tamamen bu oyuncuyu kendim buldum
    oyuncunun adı kenan sahin alıp deneyin bu oyunucuyu ben gs ye aldım adam hermacta gol atıo

beşiktaşa cris ve reveillere,marcelo bravo,kerlon,ronaldinhoyu getirdim 3. senemdeyim

Default Fb

Fenerde Nobre Yi Sattim Rİvaldo Yu Aldim Aurelİo Yu Sattim Tevez I Getrdİm Lucİano Yu Saatim D'alessandro Yu Da Adlim Takim Deli Oldu d Nese Herkese Basailar

Ben Messi'yi Parma'ya Aldim!!!!!!!!!

Ben Fenere Valdes Drogba Shevhenko C.ronaldo P.van Hooİjdonk Kaka,m.topuz,İ.toroman,gÖkhan Zan,nobre Burak Yilmaz,İbrahİm Akin Ümİt Karan Necatİ AteŞ Yildiray BaŞtÜrk Serkan Akin Ömer Özpoyraz

Default Büyük başarım

Arkadaşlar sıkı durun şimdi kadromu açıklıyorum:Beşiktaşla 5 sezon sonundaki kadrom bu.....

Kartal Aydın(alt yapıdan yetiştirdim)
    İ.Toraman
    Gökhan Zan
    John Terry
    Mehmet Sedef
    C.Ronaldo
    Ronaldinho
    Carew
    Halil Altintop
    Hamit Altintop
    Lionel Messi(yedek olarak bekliyodu)
    Tuncay Şanlı
    Fahri Tatan
    Koray Avcı

NOT:Tabi birazcık hile yaptım tabiiii

Bu arada stadımıda 72648 bin kişilik yaptım

Ronaldinho ve Shevchenko Galatasaray a Aldım ama Şmapiyonlar Liginde 3 şampiyonluğum war

Wink

Yaa Oda BİŞeymİ Ben TÜrkİyeye Junİnho Carlos Tevez Henrİk Larsson Rİcardonho Yu Getİrttİmm

Quote Originally Posted by whisker View Post
    Yaa Oda BİŞeymİ Ben TÜrkİyeye Junİnho Carlos Tevez Henrİk Larsson Rİcardonho Yu Getİrttİmm

onlar oyuncuöu la yedek olarakmi aldin bi iyi tevez var digerleri yedek olur

Mesaj Yetkileri