ve en büyük transfer başarım nurinin kontratı bitiyomuş fark edemedim ve lazio aldı elimden......![]()
![]()
![]()
ve en büyük transfer başarım nurinin kontratı bitiyomuş fark edemedim ve lazio aldı elimden......![]()
![]()
![]()
Fred i getirdim Fbye bide Joaquini getirdim.Ama rtık kadroda sadece 2 yabancı var![]()
fazla yabancı oynatmak zaten mantıklı degil önemli olan az yabancıyla başarı
Henry ile Carlosu Aldım Fenerbahceye
2008 de
hilesiz mi ?Originally Posted by FB-DeViL
Bende Milan'a 95 milyon euroya Ronaldinho'yu almıştım benimki başarı sayılmaz ama yinede yazıyım dedim![]()
hugo viana yı 23,5 $ verdim . İçime oturdu.
son ra dehşet oynadı parasını çıkardı..
2006-2007 hull city premiere cıktıgım sezon drogba,mido,green,le tallec,geremi,legrottaglie varmı bunun üstüne.2007-2008 tudor,anelka,defoe,emre b.,heinze2008-2009 kleberson(bjk lı oldugu için)ve assıl bombalar 2009-2010 kaka,gattuso,van persie,fred,r.santa cruz(free)
ister inanın ister inanmayın ne hile ne hurda hepsi gercek.bunları nasıl aldıgım sorulursa başarılı olup klübün tanınmışlıgını arttırmak ve free transferden para kazanmak işin sırrı burdaii oyunlar
![]()
Ben süper yıldızlar almıyorum arkadaşlar... Ben S.Lizbon dan Rogerio, Pieter Collen ve Eggimann ı aldım hepsi süper oynuyor. A.Madrid'le oynuyorum.
NOT : FM Scout kullanmadan kendim buldum oyuncuları.
oyuncu alma olarak nuri şahin, yasin karaça, sinan kaloğlu, veysel, ibrahim akın, ilhan mansız, sezer öztürk, musa aydın, mehmet polat vs. vs. haaaa bir de bence en önemlisi murat sözkesen neden en önemli diye sorarsanız eleman gol kralı oldu avrupa da ikinci senede daha... neyse satışlar da daha fazla bir başarım yok iki iyi satış yaptım onlar da tuncay 15000000pound ve appiah20000000pound +diğer satışın %25i
inşallah bu sezonda anelkayı yedireceğim şu an değeri 8250 falan bakalım kaç paraya kakalayacağım![]()
![]()
![]()
abı bende sakarya ıle basladım once sampıyon oldum 2 sene ust uste espesıtoyu(7 milyon pounda) sonra fenere transfer oldum henry(24 mılyon pounda) aldım 4 sene sampıyon oldum adrıanoyu(34 mılyon pounda) henry i sattım (57 mılyon a) ronaldınho yu aldım (77 mılyona) ama hepsını hılesız yaptım zorladılar ama gene de aldım adrıano ya teklıf geldı (97 mılyona ) ama satmadım
Arkadaşlar aranıza daha yeni katıldım ama inşallah uzun süre burada olacağım.
Ben Galatasaray'la 2009 senesindeyim. İlk sene ufak-tefek transferler yaptım(Badou Kere). İkince yılda Crespo-Pedretti-Karimi'yi kontrattan aldım. 3.sene Crespoyu yollayıp Saviola'yı aldım. Aynı zamanda DeJong'u da aldım. Bi de size bi kaleci söyliyeyim belki bilmiyosunuzdur. Ben ikinci senede Mondi'yi satıp aldım. Adı Rubinho Brazilya'lı ve genç bir kaleci. Çokta ii performans sergiliyo.
Dünyadaki en beğendiğim futbolcuyu Valencia'ya Transfer ettim (Transferin adı Fernando Torres) ve inanılmaz teklifler geliyor ama mümkün değil bırakmam...
Valencia'da klasik İspanyol taktiği olan tek forvet oynatamıyorum mecburen David Villa ile birlikte oynatıyorum ve yaptıkları Şovu anlatmak mümkün değil görmek lazım bu arada David Villa çok güzel teklifler var David Villa'yı satıp tek forvete dönmek istiyorum ve bu parayla bir bomba Tranfer patlatıcam bekleyin.......(Ronaldinho için Barcelona ile parada anlaşıyoruz ama Ronaldinho Ayrılmak istemiyor) Alternatifi Kaka Leite
Kadrom
Canizares
A. Vanden Borre
A. Del Horno
Vicent Kompany
Raul Albiol
David Albelda
Juaquin
Vicente
Pablo Aimar
David Villa
Fernando Torres
ben istanbulsporu aldım birinci lige cıktım ve jimmy floyd hasselbaink'i aldım en buyuk bombam birde salif diao var son olarak pierre van hoijdonk
kusra bakma puhahahahahaOriginally Posted by kral_67
ronaldo,torres,cristiano ronaldo,nihat,yıldıray,downing,steven gerrrard,jermain defoe,lucio,igor tudor,t.henry
CM 01/02 de Fenerbahçe'yeAnelka,Lucio,Ronaldinho,Riquelme, John Terry ve Jens Nowtny i almıştım.CM4 ve CM 03/04te hatırlamıyorum.FM 2005 te Newcastle yi Vander vaart, Sneijder, Yobo,Bonera ,Frey,F. Torres gibi elemanlarla donatıp şamp. yapmıştım.FM 2006 da ise Fenerbahçe me Frey,Fabio Santos, Gladstone,Deisler,Emre Belözoğlu ve Defoe i aldım.Yine FM 2006 da Leeds United e Nicky Hunt,Tomas Sivok,Harry Kewell,David Bentley,Alan Smith ve Fred i aldım.Şu an Germany Second Division South da Wehen i çalıştırıyorum.Ve inşallah ona da yıldızları toplıycam!Herkeze bol gollü FM'ler...
Lim10
beyler genc we yetenekli cok ii bi oyuncu buldum belki bunu daa once yazmıssınızdır ama ben tamamen bu oyuncuyu kendim buldum
oyuncunun adı kenan sahin alıp deneyin bu oyunucuyu ben gs ye aldım adam hermacta gol atıo
beşiktaşa cris ve reveillere,marcelo bravo,kerlon,ronaldinhoyu getirdim 3. senemdeyim
Fenerde Nobre Yi Sattim Rİvaldo Yu Aldim Aurelİo Yu Sattim Tevez I Getrdİm Lucİano Yu Saatim D'alessandro Yu Da Adlim Takim Deli Oldud Nese Herkese Basailar
Ben Messi'yi Parma'ya Aldim!!!!!!!!!
Ben Fenere Valdes Drogba Shevhenko C.ronaldo P.van Hooİjdonk Kaka,m.topuz,İ.toroman,gÖkhan Zan,nobre Burak Yilmaz,İbrahİm Akin Ümİt Karan Necatİ AteŞ Yildiray BaŞtÜrk Serkan Akin Ömer Özpoyraz![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar sıkı durun şimdi kadromu açıklıyorum:Beşiktaşla 5 sezon sonundaki kadrom bu.....
Kartal Aydın(alt yapıdan yetiştirdim)
İ.Toraman
Gökhan Zan
John Terry
Mehmet Sedef
C.Ronaldo
Ronaldinho
Carew
Halil Altintop
Hamit Altintop
Lionel Messi(yedek olarak bekliyodu)
Tuncay Şanlı
Fahri Tatan
Koray Avcı
NOT:Tabi birazcık hile yaptım tabiiii
Bu arada stadımıda 72648 bin kişilik yaptım
Ronaldinho ve Shevchenko Galatasaray a Aldım ama Şmapiyonlar Liginde 3 şampiyonluğum war
Yaa Oda BİŞeymİ Ben TÜrkİyeye Junİnho Carlos Tevez Henrİk Larsson Rİcardonho Yu Getİrttİmm