Quote Originally Posted by peluk View Post
Serkanım bakıyorum boşluğu bulunca hemen takılmışsın FM'ye.

Sen yaparsın, sana güvenim sonsuz...
Açıkçası pek boşluğum yoktu bu aralar ama oynamadan da duramıyoruz işte.

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
Aslinda bu lig en zor liglerden biri, 46 maclik bi maraton. Ben QPR ile denedim ve 4 uncu bitirdim, oyuncular okadar yorgundiki, hepsi sakat sakat playoff maclarina cikardim ve sonucunda lige cikamadim
Evet ben de zaman zaman sıkıntı çektim. Aml oyuncusunu dl olarak oynattığım dönemler bile oldu.

Quote Originally Posted by darthrevan View Post
super yazmissin valla kiralayabilirsen kerlon u bir dene ben kiralik olarak 2 sene oynattim. defansa micah richards i abilirsen iyi olur yada qpr den dominic schimmin i alirsan faydasi olabilir
Kerlon denedim ama olmadı. Defans şimdilik güzel, lig başlıyor zaten duruma göre artık tüm paraya kıyıp takviye yapacağız.

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
oooo Serkan bey sizi aramızda görmek ne güzel. Bizi mest ettiniz efendim. Bu ne güzel hikaye böyle. Zevkle okudum. Kaleci olarak Kenneth Stenild iyi bir transfer olacaktır. Devamını bekliyoruz. Zamanın var mı bilmiyorum ama arada yaz okuyalım ya Başarılar kariyerinde.
Sağol Emrah. 2006 için yazıyordum 2007 için bu güne kısmetmiş. Kaleci Van Der Sar boştaydı onu almak istedim ama gelmedi, kaybeden kim tabi ki o Man Utd.'den 18 yaşında bir kaleci kiraladım. Tecrübesiz ama ben ona güveniyorum.

Şimdi giriyorum oyuna biraz oynayayım bakalım.