1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Lugano'dan Ümit Karan'a cevap...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Harbiden ya kezmanin yorumuna gicik gittim yok az alkmaar a cok gol atiyormus Kezmana sesleniyorum onun psv de oynadigi donemde az alkmaar hollandada sanki cok iyi idi az alkmaar son 3 yildir hollandada firtina gibi esiyor kezman bunu iyi bilsin
    Konuyla pek alakasını çözemedim.

Adama soruyorlar ne düşünüyorsun diye? O da ben oradayken 3 gol atmıştım, yine atarım diyor. Sen gittin aynı takım değil, fırtına falan filan... Bunları Kezman bilmiyor mu?

Ben de konuyla alakasız şeyler yazıyorum ama tekrar söylüyorum her konuya mesaj yazma gibi bir zorunluluk yok. Eğer konu saçma geliyorsa, açılmayacak bir konuysa yöneticilere bildiren, onlar gerekeni yapar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Konuyla pek alakasını çözemedim.

Adama soruyorlar ne düşünüyorsun diye? O da ben oradayken 3 gol atmıştım, yine atarım diyor. Sen gittin aynı takım değil, fırtına falan filan... Bunları Kezman bilmiyor mu?

Ben de konuyla alakasız şeyler yazıyorum ama tekrar söylüyorum her konuya mesaj yazma gibi bir zorunluluk yok. Eğer konu saçma geliyorsa, açılmayacak bir konuysa yöneticilere bildiren, onlar gerekeni yapar.
    +1 ya konu hosuna gitmediyse ne diye mesaj yazip ortaligi geriyorsunuz..

Mesaj Yetkileri