Ben inanıyorumki bu maç daha bitmedi daha istanbul var.Eger biz fatih terimi tanıyorsak ,bu maçın burda bitmeyecegini anlamalıyız,çünkü fatih terim hırslı bir insan inanmak zorundayız ona ,burdaki maçta tek yürek olup dualarımızıda ekleyip turu zorlamalıyız, biz burdaki maçta 2-0 yakalarız işte bundan sonra cok önemli biz 2-0 yakaladıktan sonra cok akıllı oynamalıyız .ya uzatmalara gitmeliyiz yada 90 dakka bitmeden bu işi bitirmeliyiz .Şimdi nasıl oynamalıyız: ilk önce bu defans her zaman hata yapacak bunu biliyoruz ,burda ortasahaya cok büyük iş düşüyor orta saha 90 dakka öyle bir pires yapmalıki o medeniyetler ülkesiymiş dedikleri takım cıkamasın.kanatlara hızlı adam koymak lazım hamit geliyor sag kanata o tamam şimdi sol kanat ne olcak orasını fatih terim bilmesi lazım .benim orta saham şöyle emre,okan,yıldıray.tuncay, emre ön libero gibi oynayacak .yıldıraya yardım edecek .yıldıray kıvrak haraketlerle defans arasına girmek zorunda ki penaltı olsun haaa birde uzun şut atacak adam lazım hamit bol bol şut atacakki orda birisine çarpım gol girsin bu nihatda olabilir .forvetim ise kesinlikle halil ve nihat ..eger bu taktik tutmazsa ikinici yarı tümeri alır oynuna .orta saha o zaman şöyle olur tümer,yıldıray .okan .emre .tuncayı forvete alır ,forvet üçlenir defans üçlü olur bu sefer .arkaya sarkacak adamlar için .bir çare kalmaz o zaman boka oluruz ya........geliriz onun için bu iş ilk yarı bitmesi lazım .benden bu kadar sıra sizden tahminler