tüm türkiye bu maça odaklanmış konsantre olmuş taraftarlar stadyumda sabırsızlıkla tezaruhatı beklerken fatih hoca taktiğinde önce 2-0 olsun sonra gerisi gelir düşüncelerindeyken bir facia yaşandı maçın hemen başında!! tüm konsantremiz bozuldu kendini fişekleyen taraftar birden sustu yani sanki üzerimize birşeyler yıkıldıda altından çıkamayacak sandık. öyleki aynı şekilde olan bir pozisyonda penaltımızı vermeyince hakem fitili ateşledi. mantalite falan kalmadı herkes hakeme çullandı tekmeler kartlar havada uçuştu... en ağırıma giden maçı isviçreli arkadaşlarımla izledim son gülen onlar oldu ama şu varki takımımız iyi mücadele etti. başımız bükük ayrılmadık. 4-2 kazandık ama neye değer bu!.. önemli olan kzanmak değildi 3-1 e getirdiğimizde daha iyisini yapmalıydık gol geciktikçe stres arttı hataları getirdi kalemizde gol gördük. 3-1 e kadar nne güzeldi isviçrelinin suratınad endişe hakimi gol beklentilerimizz.. birden herşey hayal oldu. nasıl üzüldüm anlatamam.. dünya kupası gidiyordu. ama sonradan daha 88 de tuncay yine bizi ümitlendirdi. ama kendi bile buna ümitenmemiş olacakki gol olup olmadığını bile küçük televizyonda ufacık bir türk restaurantını doldurmuş bizler anlamadık. evet goldü ama ingilterenin bile 3-2 den alıp götürdüğü hazırlık maçlarını hiç izlememiş millilerimiz olayın farkında değillerdi. şaşırdım kaldım 4 dakika uzatma ve maçın bitmesine 2 dk var niye saldırmıyorsun daha ne yapabilirsin git varını yoğunu ortaya koy anlatmak çok zor taktisyen değilim olaya sadece bir taraftar olarak bakyorum kimseyi suçlamakta istemiyorum denedik olmadı bugün gerçek türkiye gibi oynadık ama yeterli değildi.. herkes hata yapabilir ama sen milli takımda oynuyorsan daha dikkatli olmalısın defansını korumalısın. umarım ileriki zamanlarda yeni nesil milli takımı abilerini aratmaz ve önümüzdeki 2008de başarılı oluruz.