bi kere arkadaşım benim açtığım tıopicte ne dion fatih terim nie satsın demişsin
tabiki satmaz ama yaptığı hatalar çoook basit ve öle futbol bilgin olması gerekmio yaptığı hataları görmek için
HATA 1:Sarhat Çıktı Tümer Girdi:arkadaşlar beşiktaşlılar alınmasın tümer sadece ofansif yönlü gibi geldi bana defansa hiç bir katkısı yok adam gidio geri gelmio anca kornerlede deuran toplarda ama serhat oyunda olsaydı şahsi fikrime göre 2. golü yemezdik her ne kadar tolga ahatalı olsada
HATA 2:Necati çıktı Tekke Girdi:Fatih Tekkenin girmesi doğru ama necatinin yerine diil.Hakanın yerine oyuna girseydi bence daha iyi oynardı ve daha iyi pozisyonlar elde ederdi.Necati ise topu ayağında tutabilen bir futbolcu.iyi koiuyo yeri geldiğince çalımda atabiliyo
HATA3:EMRE ÇIKTI yıldıray Girdi: yaw kardeşim sen emreyi nie çıkarıosun ya..Yıldıray girdide noldu. bence emre kalsaydı belki o Tümerin atamadığı frikik kaçmayıp gol bile olabilirdi kesin diil ama oolabilirdi.
Hata 4:ÜMİT KARAN KADRODA YOKK:arkadaşlar Türkiye liginin gol kralı artık Galatasarayında demirbaşı halline geldiğine inanıyorum.Hakanın yerinde çok iyi işler yapabilirdi.Hakan kafa atıyo ümitte atar.Hakan pres yapmıyoı ümit hayvan gibi koşuyo.
HAta 5:işte en büyük ahat ama bunu Terim diil Fifa yaptı zaten fifa başkanını dinlemişsinizdir gözlemci raporu gelmeden herif soruşturma başlatıyo ki zaten kendiside isveçli.
EN büyük Hata HAKEM bence sonrada Fatih Terimin yaptığı kötü Değişiklikler..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Alıntılı Yanıtla