-
lam yemisim boyle takimi. yillardir rezil oluyoz yine rezil olduq. buyur. onceden ingiltereye neye gideriz 8-0 yeniliriz filan. gazetelerde mansette " YENILDIK AMA EZILMEDIK!!!" ulam daha kac tane yiyecen? de ezilecen? yok gideriz lihnestayn a yeniliriz. cabaladik ama olmadi. yok gideriz letonyaya yeniliriz. turkiye kil payiyla avrupa elemelerini kacirdi. yok dunya kupasi olur. boktan gruplardan cikamayiz yada playoff a kaliriz nolur iste boyle birtane bile star oyuncusu olmayan balli kuradan bile eleniriz. turkiye yurekli oynamis? hehe yemisim o yuregi ben ne yuregi? yurekli adam gider orda iyi bi sonuc alir. 2-0 yenilmiste gelmis 4 gol atmis hic bi ***** yaramaz. ister 4 at ister 10 at. bu takimin boyle ruhsuz davranislariyla biz daha cok 2006 lar 2206 lar kacirriz. bu zamana kadar (kendimi bildim bileli milli takimi desteklerim) hep destekledim ama bundan sonra bitti benim icin bu takim. yaziklar olsun baska diyecek bisey yok. **** hakan sukur de birkez daha nereye layik oldugunu gosterdi. torinolu sabani alipta milli takima koyarsan olacagi o olur. nihat gibi yildizi harcayan fatih terim ***** daha galatasaryli talebelerine yalakaliq etsin dursun.
2 dakka sonrada cevap mahiyetinde temiz aile cocugu gibi elestiride bulunmayin. adam gibi icinizden geleni soyleyin. 
EDİTED BY ROCCO_42:Adamlıgı kimse senden ögrenecek degil.Önce sen adam ol.Ben bu gelismemis varlık adına hepinizden özür diliyorum arkadaslar.
Düzenleme Vieri:Önce toplum içinde nasıl davranacağını öğren sonra buraya yazarsın hadi gülüm şutladım seni...
Mesaj Yetkileri