yaklaşık arkadaşlar 4 ay kadar birlikte oldugum bi kız arkadasım vardı. Afyonda yeşil park var hep orda buluşurduk. bigün işte Afyonda işim çıktı benim bunu tlf actım dedim yeşil park a gelsene oturalım seni özledim. dedi annem izin vermiyo bugün olmaz. iyi peki dedim bende işlerimi gördüm çarsıda da Anıtpark var. dedim şurda bi dondurma yiyim salak salak gelene gecene bakıyım vakit cok. parka girdim arkalara doğru gittim arkadaslar bide ne göriyim bizimki bi herifin elinden tutmuş eğilmişler ikisi de sırıtıyordu pişmiş kelle gibi. Gittim hemen 3 metre uzagındaki masaya tek basıma otrdum baktım olmucak iki masa daha gittim hemen masalr yan yana aramızda bi metre kadar mesafe var. bi kac baktım şöyle beni gördü ama bişey diyemedi. bende bişy demedim. baktı baktı baya. onlar oturdu ben oturdum onlar oturdu ben oturdum. daha sonra tlf una bi msj attım ayrıldım gittim daha sonra. bi daha ne o beni göreee bne de ben onuu. Çok uzun sürmedi valla kendisi istedi 3 gün sonra taktım yerine yenisini.. bizde yedek oyuncu çokk kadro sıkıntısı cekmeyiz