oyunla ilgili başımdan geçenleri anlatıyım:

oyunu Kayserispor'la açtım.güzel sayılabilecek transferler yaptım.Vitti,Polat Keser,fessi(tam hatırlamıyorum adını 19-20 yaşlarında arjantinli DC).

Gökhan Ünal'ı ve Mehmet Topuz'u 2.5M$'ara sattım yani toplam 5M$.yarım sezona geldiğimde 12.idim.yani Kayserispor için çok kötü bir yer değildi.Ayrıca Polat Keser'i 4M$'a galatasaray'a verdim.

Ardından Giray Bulak kovuldu adım Denizlispor'la anıldı.bende denizli'ye teklif götürdüm.tabi aldılar.

İlk işim tüm yabancıları göndermek oldu ama tazminat çok olduğu için 3 oyuncu elimde kaldı.onları göndermek için sürekli ceza verdim.bunu yaparken özelliklerim bayağı düştü tabi yönetimlede aram açıldı ama sonradan telafi ettim.

Yerine kaliteli sayılabilecek aldım.Mesela Dİego Gavilan,Moshe Ohayan,chiquimento(isviçreli Juventus'dan aldım adı tam olmayabilir)Leo Miniero,Biglia,Özgür Bayer,Orhan Ak,Gökhan Ünal(450K'ya geri aldım),Mehmet Yozgatlı vs..tabi yabancıları beleşe,Türkleride çok ucuz fiyata kapattım.

tabi bu arada çoğu futbolcu mu sattım.mesela ben gelmeden önce alınan Fahri Tatan'ı 2.5M$'a sattım.20 yaş altındaki 4 futbolcuyu tanesi 500K'ya sattım,Serdal Boyraz'ı 750K'ya bide Onur Demirtaş'ı 700K'ya sattım.tabi bu söylediklerimi 2.senede aldım.

1.yılın 2.yarısında ligi 10.bitirdim çok kötü bir sonuç değildi.

2.sezonuma fırtına gibi girdim ilk 5 maçı kaybetmedim ama yıl sonunda ligi 5.bitirebildim.

tabi mill takımıda aldım

en çok sevdiğim özellik transferin kolay olması yani bi oyuncuyu çok ucuza alıp çok pahalıya satabiliyoruz.

yani demem o ki oyun zor ama(çok da zor değil aslında iş taktik oturtmaya bakıyor) bir o kadarda zevkli.heyecan verici