1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: [Lig A]Samsunspor Araştırması 2007

Hybrid View

1. Exclamation

ben yeni transferleri yazayım:
    burhan coşkun =forvet
    zafer şakar,erol kapusuz,serdar özkan=orta saha
    sağ bek=feridun sungur

fatih aytekinde uşakspor a gitti

bu arada ben maçlara falanda gidiorum taktik 4-5-1 değil
    samsun forveti iki kişi oynuyor burhan coşkun ve gökhan kaba orta saha kalabalık ama defansada yardıma gidiyorlar kornerlerde falanda kenan yelek ile tufan esin uzun boylu olduğu içinde ceza sahasına kadar geliyor adnan güngör ise takımın vazgeçilmezleri arasında sadece defansta biraz bozukluğu var genel olarak çok iyi bir takım yani
    yeni transferle takıma hemen uyum sağladı ve maçlardada yıldızlaştılar özellikle feridun ve burhanın katkısı çok büyük

biraz haber gibi oldu ama işinize yarıyacağını umuyorum

tamam beyler dediğiniz gibi düzelttim feridunla serdar ın mevkisini

baba maclara gidiosun ama serdar özkan a forvet feridun a da orta saha yazmışın ayıptır serdar sola yakın orta saha feridun da sag bek lütfen macları dikkatli izleyelim

3. Default

Quote Originally Posted by samett View Post
    baba maclara gidiosun ama serdar özkan a forvet feridun a da orta saha yazmışın ayıptır serdar sola yakın orta saha feridun da sag bek lütfen macları dikkatli izleyelim
    tamam tartışmaya gerek yok ama dikkat edin kocaaelispor maçında sinan özkan forvetde oynadı ben böyle gördüm ama neyse - büyütmeye gerek yok hepimiz SAMSUNSPORLUYUZ

üstteki yazımda düzelttim zaten

Quote Originally Posted by tuqberk-16 View Post
    ben yeni transferleri yazayım:
    burhan coşkun =forvet
    zafer şakar,erol kapusuz,serdar özkan=orta saha
    sağ bek=feridun sungur

fatih aytekinde uşakspor a gitti

bu arada ben maçlara falanda gidiorum taktik 4-5-1 değil
    samsun forveti iki kişi oynuyor burhan coşkun ve gökhan kaba orta saha kalabalık ama defansada yardıma gidiyorlar kornerlerde falanda kenan yelek ile tufan esin uzun boylu olduğu içinde ceza sahasına kadar geliyor adnan güngör ise takımın vazgeçilmezleri arasında sadece defansta biraz bozukluğu var genel olarak çok iyi bir takım yani
    yeni transferle takıma hemen uyum sağladı ve maçlardada yıldızlaştılar özellikle feridun ve burhanın katkısı çok büyük

biraz haber gibi oldu ama işinize yarıyacağını umuyorum

tamam beyler dediğiniz gibi düzelttim feridunla serdar ın mevkisini
    Arkadaşım takımın yeni transferler yapılmadan önceki taktik düzeni nasıldı maçlara gidiyorum diyosun fakat dikkatli seyretmiyosun demekki 4 5 1 düzeninde oynamıyorlarmıydı.Bu şekilde oynadığı içinde Levent Eriş Samsun da eleştirilmiyomuydu.

5. Default

Quote Originally Posted by samsuni View Post
    Arkadaşım takımın yeni transferler yapılmadan önceki taktik düzeni nasıldı maçlara gidiyorum diyosun fakat dikkatli seyretmiyosun demekki 4 5 1 düzeninde oynamıyorlarmıydı.Bu şekilde oynadığı içinde Levent Eriş Samsun da eleştirilmiyomuydu.
    ama arkadaşım taktik 1.sezondu şimdi ki son 2 karşılaşmada 2 forvet oynuyor dikkatini çekerim orta saha yine kalabalık ama forvette 2 oyuncu var burhan coşkun ve gökhan kaba

Mesaj Yetkileri