Bir gün herkes fenerbahceli olacak diye bagiriyorsunuz bak iste bir fenerbahceli daha takimini degistirdi
Saka bir yana insallah serhat bjkde begenilir ve takima girersin.
Bir gün herkes fenerbahceli olacak diye bagiriyorsunuz bak iste bir fenerbahceli daha takimini degistirdi
Saka bir yana insallah serhat bjkde begenilir ve takima girersin.
girer girer![]()
Tigana'nın en iyi olduğu iş yetenek yargılamaktır-fm Türkçesi böyle oluyor- alır seni takıma
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Evet küfürler filan çok hoş![]()
Evet,çok yaratıcı bir taraftarı vardır beşiktaşın
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Neyse beyler benim yarın dersanem var sabahtan malum öss yılındayız tadını çıkartın diğer yılların sizlere bir şiirle veda edeyim
Girdim google'a yazdım Türkçe Feme
Karşıma geldi Türksportal diye bir site
Girdim dosya indirmek için üyelik istedi
Ben de hazır üye olmuşken foruma girem dedim
Giriş o giriş bu diyarlara
Çıkamaz oldu deli gönül firefox'tan
Ne kafiye var ne de hece ölçüsü idare edin artık
Ahh yaz günleri geldi bak aklıma, ben de guşluk için birşeyler yazmıştım(sallamıştım)
İyi geceler sana, yat uyu, uykunu al, yarın dershanede ders dinlemen gereken bölümümde sınıfta uyuklama.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Çıkamaz oldu deli gönül Turkportal'dan
deseydin keşke![]()
İngilizce öğretmenin oğlu bizim sınıfta mesaj attı az önce annesinin sesi kısılmış dersaneye gelmeyecekmiş -hergün bana bağırmaktan ses kalmadı kadıncağızda- ilk iki ders boş biraz daha takılıyım buralarda
Derslerde de çok güzel geyik oluyor
İngilizce öğretmeni:Bu sınıfta tembel çok
İngilizce öğretmenin oğlu:Yaa anne dün hastaydım
İngilizce öğretmeni:Sus konuşma![]()
Avatarimin bi Sakincasi varmi acaba![]()
evt var cok fena çarşı pazarı geziyorsun![]()
Hahahahah Siyirrrrr....hemen Degistir konuyu Demi cakaL
![]()
Dersane yok ama benim gözler kapanıyor zorlu bir günün ardından,uyuma zamanım yaklamışmış bana müsade gençler sabaha kadar edin muhabbet yarın kontrol edeceğim
İyi geceler herkese
İyi geceler Bengisu.
selamlar ben geldim ve gidiyorum bi selam verim dedim
bu arada mertcan buraya bakıyo gene o kapatıcak galiba burayı(inşallah)
bu arada yeni gördüm aygün geçmiş olsun gene eken açtın burayı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
beyler turksportalın saati 3:15 oldu![]()
yooo 01:15 yazıyo en aşşağıda
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hosgeldın Cıhan nasılsın
Birazdan ben yatıcam Cıhan baskası kapar guslugu
Takimi gol attiktan sonra taraftarlar niye takima küfür etsin manyaklarmi onlar
Birakin bu isleri bende türkiyede maca gittim,zamani geldi bende küfür ettim,hatta fm oynarken bile küfür ediyodum ben takimim gol kacirinca,play station oynarken gol kacirinca küfür ediyodum.Bence herkes fm oynarken,ps 2 oynarken hatta maca gitmisse eger küfür etmistir,yalana gerek yok.Yani bunlar iyi birsey degil tabikide ama stres atiyosun![]()
İyi geceler dick.
Senin saatinde bozukluk var, bende 1.16 olarak gözüküyor. Ayarlara gir düzelt
"YÜCE ATATÜRK"