Bu gece burası güzel ama benden bu kadar. Doyumsuz sohbete ve dick'in anılarıyla keyifli bir gece geçirmeniz dileğiyle, iyi geceler.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Topun yumurta şeklini almasıyla ilgili bir karikatür var elimde sizlerle paylaşmak istiyorum.
![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
serhat tamam devam edelim ne diyoduk
mahalle maçları :bi keresinde çok iyi hatırlarım 10 veya 11 yaşındayım mahallede büyüklerin maçlarına merak sarardım meşhur penaltı şampiyonası oyunu oynuyoduk ben kaçırdım çünkü kaleci deve gibi sonra benim gözler dolmaya başladı hemen eve gidip spor ayakkabımı giydim bu arada kaleci degişmişti ben süper bir vuruşla golü atmıştım
yerlerdeyim
.. bu nasıl top ?
___
iyi geceler Serkan![]()
hiç görmedin mi?
Askere gitti,keşke orada çizip Penguen'e yollasa,özletiyor kendini
İşte istediğim şey bu,haydi kuşlar tam gaz devam
Topa vurarak ayakkabı patlatma efsanesini arkadaşım gözümün önünde yaptı,adam öyle bir abandı ki ayağındaki müthiş kaliteli LİG -şimdi nasıl bilmem ama o zamanlar sandalet bile sağlamdı o ayakkabılardan- spor ayakkabasıyla topa vurduğu an sağ ayağının baş parmağı göründü.Evet,yaz günüydü ve çorap giymemişti
İyi geceler Sekopej tam da ilham gelmişti yazacaktım 2-3 mısra başka geceye artık
Not:Nasılsa mesaj sayısı sayılmıyor kardeşim hepsini aynı mesajtan atıyorum![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
evet serhatcım bencede aynen katılıyorum haklısın vb.
Bizim Mah. Maclarinda Hep buyuk abiler oynardi genelde abiler beni severdi kaleci olmadigi icin beni alirlardi kaleye her seferinde super kalecilik yapardim bir suru gol cikartirdim ama her mac sonunda nasildim dedigimde kotuydun derlerdi her gelecek mac icin sanki hirslaniyodumbigun baya sene gectikten sonra o abiye sordum neden hic beyenmiyordunuz beni diyordum iyi oldugunu kendin bildiginde Kotulesmeye baslardin dedi ve gercekten suanda Forvet oynamama rahmen Cok iyi bir Kalecilikte yapabiliyorum
ulen daha yaşını bilmiyon maziyi hatırlıyon![]()
Off hemde ne off Cihan.
2 hafta çok kısa yav..
So what?
Saike
memlekette iyi kaleci kıtlıgı var sen gururumz olursun
Bizde mahallede maç yapıyoruz arkadaşın biri BIRAAAEEK diye bağırarak rövaşata çekti tabi yerler asfalt çocuk topa vurdu gol oldu çocğua bi baktık kolları kanıyor lan olumm naptın be abovv dedi çocuk koşarak çeşmeye gitti oradan bi ses duyduk AHHEEEE diye büyük bi abimiz çocuğu korkutmuş oda çeşmeye giderken sağa kırıp dikenli bir çiçeğe bodozlama dalmış t-shirti yırtılmış sonra çocuğa kalk eve git dedik böle nası gidiyon eve,t-shirt, yeni aldıydım annem öldürür dedi ve çocuk o haliyle dondurma almaya gittibi ay sonra giresuna taşındılar zaten
zuhahaha evt öyle bişey vardı işe işe diye bagırırlardı
merabalar dün guşluktaki muhabbeti nasıl kaçırmışım yav 40 yılın başı bir erken yattım ne muhabbet olmuş
Neyse beyler,bana müsade
Hepinize iyi geceler,selametle
iyi geceler dostum
slm kuşlar iyi geceler![]()
evt beyler devam edelim mahalle maçı anlatan yokmu?
ewt hız kesmden bu arad nie saymayı kestin
lego türkçe konuş ve anı anlat lütfen !!!!
orda biri varmı ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
hayır ben dedim hız kesmeden siz yazında dinleyelim