Sayfa 1420 / 4326 İlkİlk ... 4209201320137014101418141914201421142214301470152019202420 ... SonSon
42,571 ile 42,600 arası toplam 129765 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    serhat sen tam aygüne söyledigim yoruma uygunsun haaa.
    bugün solundan yatacan heralde onun provasını yapıyon abi millete niye saldıryon yaw?
    Sen Bu Gece Burda Kalayim Felan Deme Sana bi Format Atmak gerekiyo uyu dinlen sen biraz yarin dinc bi sekiLde qeL

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu gece burası güzel ama benden bu kadar. Doyumsuz sohbete ve dick'in anılarıyla keyifli bir gece geçirmeniz dileğiyle, iyi geceler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

abi gıcıklıgın teknolojik açıklamasısın aygün
    Öyleyimdir

Nesil
    2006

Topun yumurta şeklini almasıyla ilgili bir karikatür var elimde sizlerle paylaşmak istiyorum.

Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Quote Originally Posted by dick View Post
    Topun yumurta şeklini almasıyla ilgili bir karikatür var elimde sizlerle paylaşmak istiyorum.

hehehe
    Umut Sarıkaya İşimdeyim Gücümdeyim

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

serhat tamam devam edelim ne diyoduk
    mahalle maçları :bi keresinde çok iyi hatırlarım 10 veya 11 yaşındayım mahallede büyüklerin maçlarına merak sarardım meşhur penaltı şampiyonası oyunu oynuyoduk ben kaçırdım çünkü kaleci deve gibi sonra benim gözler dolmaya başladı hemen eve gidip spor ayakkabımı giydim bu arada kaleci degişmişti ben süper bir vuruşla golü atmıştım

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

yerlerdeyim

.. bu nasıl top ?

___
    iyi geceler Serkan

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

hiç görmedin mi?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ѕαяρєя View Post
    hehehe
    Umut Sarıkaya İşimdeyim Gücümdeyim
    Askere gitti,keşke orada çizip Penguen'e yollasa,özletiyor kendini

mahalle maçları :bi keresinde çok iyi hatırlarım 10 veya 11 yaşındayım mahallede büyüklerin maçlarına merak sarardım meşhur penaltı şampiyonası oyunu oynuyoduk ben kaçırdım çünkü kaleci deve gibi sonra benim gözler dolmaya başladı hemen eve gidip spor ayakkabımı giydim bu arada kaleci degişmişti ben süper bir vuruşla golü atmıştım
    İşte istediğim şey bu,haydi kuşlar tam gaz devam

Topa vurarak ayakkabı patlatma efsanesini arkadaşım gözümün önünde yaptı,adam öyle bir abandı ki ayağındaki müthiş kaliteli LİG -şimdi nasıl bilmem ama o zamanlar sandalet bile sağlamdı o ayakkabılardan- spor ayakkabasıyla topa vurduğu an sağ ayağının baş parmağı göründü.Evet,yaz günüydü ve çorap giymemişti

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu gece burası güzel ama benden bu kadar. Doyumsuz sohbete ve dick'in anılarıyla keyifli bir gece geçirmeniz dileğiyle, iyi geceler.
    İyi geceler Sekopej tam da ilham gelmişti yazacaktım 2-3 mısra başka geceye artık

Not:Nasılsa mesaj sayısı sayılmıyor kardeşim hepsini aynı mesajtan atıyorum
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

uLen daha yasini hatirlamiyon maci nasil hatirliyon

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

evet serhatcım bencede aynen katılıyorum haklısın vb.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bizim Mah. Maclarinda Hep buyuk abiler oynardi genelde abiler beni severdi kaleci olmadigi icin beni alirlardi kaleye her seferinde super kalecilik yapardim bir suru gol cikartirdim ama her mac sonunda nasildim dedigimde kotuydun derlerdi her gelecek mac icin sanki hirslaniyodum bigun baya sene gectikten sonra o abiye sordum neden hic beyenmiyordunuz beni diyordum iyi oldugunu kendin bildiginde Kotulesmeye baslardin dedi ve gercekten suanda Forvet oynamama rahmen Cok iyi bir Kalecilikte yapabiliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

ulen daha yaşını bilmiyon maziyi hatırlıyon

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ѕєянαт.01 View Post
    Bizim Mah. Maclarinda Hep buyuk abiler oynardi genelde abiler beni severdi kaleci olmadigi icin beni alirlardi kaleye her seferinde super kalecilik yapardim bir suru gol cikartirdim ama her mac sonunda nasildim dedigimde kotuydun derlerdi her gelecek mac icin sanki hirslaniyodum bigun baya sene gectikten sonra o abiye sordum neden hic beyenmiyordunuz beni diyordum iyi oldugunu kendin bildiginde Kotulesmeye baslardin dedi ve gercekten suanda Forvet oynamama rahmen Cok iyi bir Kalecilikte yapabiliyorum
    olm bırak forveti kaleci ol sen en iyisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Off hemde ne off Cihan.

2 hafta çok kısa yav..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ulen daha yaşını bilmiyon maziyi hatırlıyon

Senin Sut Vaktin qeLDi galiba sacmalamaya basLadin Sicak Bi sut iyi gider sana bu saat de

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

memlekette iyi kaleci kıtlıgı var sen gururumz olursun

Bizde mahallede maç yapıyoruz arkadaşın biri BIRAAAEEK diye bağırarak rövaşata çekti tabi yerler asfalt çocuk topa vurdu gol oldu çocğua bi baktık kolları kanıyor lan olumm naptın be abovv dedi çocuk koşarak çeşmeye gitti oradan bi ses duyduk AHHEEEE diye büyük bi abimiz çocuğu korkutmuş oda çeşmeye giderken sağa kırıp dikenli bir çiçeğe bodozlama dalmış t-shirti yırtılmış sonra çocuğa kalk eve git dedik böle nası gidiyon eve,t-shirt, yeni aldıydım annem öldürür dedi ve çocuk o haliyle dondurma almaya gitti bi ay sonra giresuna taşındılar zaten

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ѕαяρєя View Post
    Bizde mahallede maç yapıyoruz arkadaşın biri BIRAAAEEK diye bağırarak rövaşata çekti tabi yerler asfalt çocuk topa vurdu gol oldu çocğua bi baktık kolları kanıyor lan olumm naptın be abovv dedi çocuk koşarak çeşmeye gitti oradan bi ses duyduk AHHEEEE diye büyük bi abimiz çocuğu korkutmuş oda çeşmeye giderken sağa kırıp dikenli bir çiçeğe bodozlama dalmış t-shirti yırtılmış sonra çocuğa kalk eve git dedik böle nası gidiyon eve,t-shirt, yeni aldıydım annem öldürür dedi ve çocuk o haliyle dondurma almaya gitti bi ay sonra giresuna taşındılar zaten
    Taşınmakta geç bile kalmışlar

Bir de eğer kasıklara darbe aldığımızda "git işe birşey olmaz" geyiği vardı.Hatta birkez arkadaş darbeyi aldıktan sonra işeyemedi diye 2 hafta boyunca kısır muamelesi görmüştü tüm mahalleden

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

zuhahaha evt öyle bişey vardı işe işe diye bagırırlardı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

merabalar dün guşluktaki muhabbeti nasıl kaçırmışım yav 40 yılın başı bir erken yattım ne muhabbet olmuş

Nesil
    2006

Neyse beyler,bana müsade

Hepinize iyi geceler,selametle

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

iyi geceler dostum

slm kuşlar iyi geceler

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

evt beyler devam edelim mahalle maçı anlatan yokmu?

ewt hız kesmden bu arad nie saymayı kestin

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

lego türkçe konuş ve anı anlat lütfen !!!!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

lego türkçe konuş ve anı anlat lütfen !!!!
    Anı anlatmak mecbur değil ama !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

orda biri varmı ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

hayır ben dedim hız kesmeden siz yazında dinleyelim

Mesaj Yetkileri