Açıklama ve Takdim
Başlıktan da anlaşılacağı gibi bu son moda kariyerler beni iyice sardı. Galatasaray ile oynadığım oyunu biraz daha renklendirebilmek adına böyle bir kariyer yazma düşüncesine girdim..
Eee ne demişler "Çağı kendine uyduramazsın , sen çağa ayak uydurabilirsin.."
Bu sözden ve Çağrı Zorkol ile Cumhur Korkut kariyerlerinden ilham alarak bu kariyerimi yazmaya başlıyorum.
CimBom'a Yeni Patron..
Gerets'in Galatasaray'da yaşadığı maddi sorunlar yüzünden ayrılması ile Türkiye'nin önde gelen gazeteleri yeni teknik adamları bir bir sıralıyorlardı. Biri Ersun diğeri Giray diyordu. Abartanlar ise Lippi , Magath gibi adamlardan söz ediyorlardı ama 15 Temmuz sabahı yapılan basın toplantısında İspanyol asıllı Teknik Adam Ertuğrul Topcu haftalık €10,750 maaş karşılığı Avrupa Fatihi'ne imzaları atıyordu. Gazeteler ve basın şoktaydı...
Yöneticilerle Görüşmeler
İşin ilk günü sırayla bütün yöneticiler arayıp başarılarını dilediler.. Ancak iki Adnan ve Özhan baba birebir gelip görüştüler.
Görüşmenin ana konusu transfer politikasıydı. yaklaşı 6 MN Euro vardı transfer bütçemde. Olmaz dedim yetmez.. Tabii ilk günden böyle para tartışması çıkması kötü olmuştu.. Ama Özhan Baba durumdan çok etkilendi. Bu adam tam aradığım Teknik Direktördür dedi ( Yani demiştir kesin içinden..).
Ama kesenin ağzı a.ılmıyordu mecburen iyi paralara oyuncu satmaya calışacaktım..
Transfer Harekatı
Öncelikle Tomas ı kendine kulüp bulması konusunda uyardım..
Sonra İlic ' in kuracağım sisteme ayak uyduramayacağını anlayınca Yolun açık olsun İliç dedim ve onu da listeye ekledim ( Satılık Listesi Tabii ki..)
İtalya dan iki oyuncuya da teklif vardı. Hiç dolandırmadan ne veriyorlarsa kabul ettim.
Carrusca,Song ve Mondi takımın bankolarıydı. İnamoto ise Ligleri fazla bilmediğinden yanına bir Türk ön libero alacağım...
.....
Sürpriz Teklifler..
Lazio 4 MN Euro İlic'e
Blackburn 1,8 MN Euro Tomas ' a Teklif getirdiler..
Transfer Listesi..
Sezgin ve Polat yanıma gelip listeyi sordular..
Ben de öncelik satmayı düşündüğüm oyunculardan bahsettim: Tomas,İliç,Hasan Kabze
Bunların yerine: Tudor,Garay,Sosa,Valdivia,Yakovenko ile ilgilenelim dedim ve araştırma ekibimizden gelen Kovac tavsiyesini de aktararak listeyi bırakıp çıktım.
Hasan'ı sordualr neden gönderiyorsun ki?
"Kabze çok kaprisli bir futbolcu ve bence kadromuz o olmadan da pek çok şey başarabilir." dedim. "AMA gerekirse Gökhan Ünal ile ilgilenebiliriz. Ayrıca Listeye Mehmet Topzu'u da ekleyin. Orta saha ve defansta sağ tarafı rahatlıkla bırakabiliriz ona."
Neyse dedim çıktım önümdeki 2 hazırlık maçını iyi değerlendirmeliydim. Süper Kupa kesinlikle bnim olmalıydı.
Germinal ve Hajduk ile deplasmada oynayacağız..