1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: database'de değişiklik yapılamıyor

Hybrid View

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bundan 2 sene önce bende editörden takımım üzerinde oynama yapmıştım. Her defasında bütceyi attırıyordum. Yeni oyun açıp takımımı aldığımda bütçe eskisi gibi gözküyordu. Bunun nedeni oyun verisi ile alakalı koyduğun sıfırlar( 0 ) baya önem taşıyor. Aşırı koyarsan yada uçuk bir rakam secersen gözükmez.
    ok. teşkkür ederim. bu akşam öyle bir denerim. ama forumdaki msjları okudukça hileden vazgeçmeye başladım. belki de bir daha hiç denemem. geçekçi olması oyunu daha zevkli yapar heralde.

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Kesinlikle hile kazanılan başarının tadi yoktur. Emek et, uğraş, bişeyler yapmaya çabala, o zaman göreceksin. Asla pes etme. Forumdaki ince ayrıntıları sabit başlıklarda ki konulara bak ve öğrenmeye çalış.

Bol gollu maçlar ve hilesiz oyunlar
    birşey sormak istiyorum, ben oyunu ingilizce oynuyorum. türkçesini veya başka bir yamayı hiç yüklemedim şimdiye kadar. daha önceki versiyonlarda da hiç patch kullanmamıştım. indirilen patch lerin bir zaman sonra sorun yarattığını düşünüyorum. teknik sorunlar bölümünde bahsediyorlar ya, oyun kitlendi, save li oyunu gitti...vb. bunlar sorun yaratıyor mu gerçekten?

Mesaj Yetkileri