BundesLiga : VFB Stuttgart - BVB Dortmund

Hersey bir felaket gibiydi. Sezon basindan beri sadece 1 puan toplayabilmistik. Oyuncularimin bana olan guvenlerinin giderek azaldiginin farkindaydim. Onlarla surekli birebir toplantilar yapip guvenlerini tekrar kazanmaya calisiyordum.. Dordmund macini almak zorundaydik...

Iste bu!! Takimim gercekten mukemmel bir oyun ortaya koyup Dordmund gibi ligin guclu bir ekibini 3-0 gibi net bir skor ile yeniyordu. Oyuncularim ve ben mactan sonra sanki sampiyonlugu kazanmiscasina seviniyorduk...

Bild gene bos durmamisti.. ''Hayret!! Turk mac kazandi!!'' mansetini atiyordu. Ama ne bild'in saldirilari ne de taraftarimizin 3-0 a ragmen bana olan tepkisi beni uzmuyordu. Sonunda mac kazanmistik..

BundesLiga : M'Gladbach - VFB Stuttgart

Dordmund macinin verdigi moralle Gladbach deplasmanindaydik. Artik bu macla bir galibiyet serisi yakalamaya baslayacagimizi umut ediyordum.. Takimdaki o soguklukta biraz olsun duzelmisti sanki..

Yine ayni senaryo!! Maciin 80 dakikasi ustun bir futbol sergiliyorduk. 85. dakikada Mario Gomez ile one geciyorduk. Ancak Insua'yi durdurmayan takimim bu fulbolcunun 87. dakkida attigi gol ve 90. dakikada verdigi assistle sahadan 2-1 maglup ayriliyordu..

German Pokal : Stuttgart - W. Bremen

Sezon basi hedeflerinden oldukca uzaklasan takimim icin artik avrupaya gitmenin tek yolu Almanya Kupasi'ni kazanmakti. Bunun icin de onumuzde Bremen engeli vardi. Bunu oyuncularima anlattim ve nerdeyse beyinlerini yikadim diyebilirim...

Ne macti ama!!! Takimim gercek guclerini ortaya koyarak Bremen'i zor da olsa uzatma dakikalarinda 3-2 yenmeyi baSardi. Bende artik kupayi alma fikrine iyice alismistim.. En azindan bu sene sezonu bir kupayla kaptmamiz gerekiyordu...

DEVAM EDECEK....

ilginize tesekkurler arkadaslar....