-
afedersın arkadasım
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007 bu dosyanın altında hall of fame yok gızlı dosya olarakta yok aratırdım bılgısayarda sadece onu buldu ===>>> C:\Documents and Settings\All Users\Belgeler\Sports Interactive\Football Manager 2007 .ayrıca benım kullnıcım ALL Users Degıl.save dosyasını aldıgım yer C:\Documents and Settings\.....\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007 .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saolasın kardesım kazanılır tabıkı ama gaza gelmısken genelde boyle oluyor.cm 3 den berı oynuyorum.fm2006 dan baslıyarak hall of fame dosyası boyle oluyor daha once dusundum ama arkadasımız soyledıgı gıbı yedek almayı ama üsendım bu sefer canım fena yandı ama.okudugum bolum nedenıyle bılgısayarla cok hasır nesırım ve genelde 2 aya kalmadan format cekerım tatılde kaptırıp oynadım oda boyle oldu sımdıden yardımc olamaya calısan tum arkadaslara fm sevenlere ellerı dert gormesın eger vaktım olda daha cok katılıp bılgılerımı paylasmak ısterım ama vaktım olmuyor su sorunuma kesın cozum bulunursa cok mınnettar olacam ayrıca kullandıgım muthıs bır taktık var sızlerle onuda paylasacam bol fmlı gunle
Mesaj Yetkileri