1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Ülkeler Arası FM Turnuvası ?

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

şimdi ben biraz sanırım detaylı düşünüyorum bu konuda ama tabii aklıma ne gelirse bi söyliyim bakalım sizler ne düşüneceksiniz...

eski fifacılar bilirler fifa99 ile beraber yavaş ea sports'un ilerleme kaydettiği ve bu ilerlemeyi fifa2001 ile en üst düzeye çıkardığı sırada dünyada fifaclubs.com diye bir site açıldı. bu sitede dünyanın her yerindeki insanlar kayıt olup birbirleriyle maç yapıyorlar. özel turnuvalar düzenleniyor ligler yaratılıyordu. ben her zaman fm'de de bunun yapılmasını istedim. ama tek kişi uğraşmak biraz yorucu olacağından yanıma insanlarda bulamadığım için o proje hep askıda kaldı. şimdi zaten o site kapandı.. 2003'ten sonra siteyi kapattılar. ama zamanında hatırladığım kadarıyla çok çok başarılı bir projeydi ve adından baya söz ettirmişti. bence turksportal'ın fm bölümünün altına böyle bişey yapılabilir. çok da ilgi çekeceği kanaatindeyim. ayrıca isteyen arkadaşlar olursa tanıdığım yabancı fm siteleriyle irtibat kurabilirim. İrtibat kurabileceğim sitelerin listesi aşağıda listelenmiştir :

- sigames forumları
    - sortitoutsi.net
    - fm-britain.co.uk
    - fmgraphics.co.uk
    - fmunderground.net
    - fmground.dk
    - fmformation.net
    - throw-in.com
    - goal-kick.com
    - fmpro.co.uk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

heyt be ne fikir atmışım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri