-
İnanılmazı Başarmak!!!
İNANILMAZI BAŞARMAK
Az önce inanılmaz zevkli bir şey oldu. İspanya Kupası yarı final ilk maçında kendi sahamda Mallorca'ya 0-3 yenilmiştim. Tam tur gitti derken. Cesurca bir hamle ile Vucinic'i yedeğe çektim. Marcelo ile Zaccardo ise milli takımlarda olduğu için 3 önemli oyuncumdan yoksun çıktım. Ama deplasmandaki inanılmaz maçta, Gourcuff'un 2 asist, ve F.Torres'in 2 gollük müthiş performansları ve Aythami'nin harika kafa golüyle maçı uzatmalara götürmeyi başardım. Uzatmalarda takımı biraz defansif oynattım ve kontra atak oynamaya başladım. Leo Franco öyle kurtarışlar yaptı ki ben bile inanamadım. Uzatmalarda da eşitlik bozulmadı ve penaltılara gitti maç. İlk penatıyı F.Torres kaçırınca yüreğim ağzıma geldi ama Leo Franco tam 3 penaltı kurtararak hem maçın yıldızı oldu hem de Atletico'yu finale çıkardı. O kadar zevkliydi ki az önce aldığım 1-2 yeligiyle bozulan moralimi yerine getirdi. Bu büyük olaydan sonra Atletico taraftarları adeta çıldırdı. Bu heyecanı kaldıramayacağını anlayan bazı taraftarlar maç bitmeden stadı terketti. Maçtan sonra Madrid'in ünlü Zafer meydanında toplanan taraftarlar çılgınca eğlendi ve bu eğlence sabaha kadar sürecek gibi görünüyor. Bu inanılması güç zafer bizi gelecek için biraz daha umutlandırdı.
Mesaj Yetkileri