Evet işte sezon bitti resimler geldi..
İlk olarak mütevazı kadromuz, son bir buçuk ay 8 sakat vardı 10 sakatla ligi kapattık kapatmasak oynayacak kaleci yoktu..
İşte kazadığımız başarılar (Uefa kupası, Serie A şampiyonluğu, İtalya Kupası ikinciliği) ve harika eleman Pazzini'nin formunun göstergesi 53 maçta 53 gol, ligde gol ve asist krallığı..
Yenilgisiz şampiyonluğumuz; 28 galibiyet, 10 beraberlik. 89 gol bu da benim doğum tarihim hehe
Neler yaptığım..
Bu da taktik deliliğim.. Büyük maçlarda kullandığım 3 ayrı taktik var, lig vs. diğer maçlarda kullandığım 7-8 ayrı taktik var, özel maçlar için de 2 farklı taktik kayıtlı ve çoğu maçtan önce taktikte oynamalar yaparım 3-4 maç ard arda aynı şekilde oynamam. her hafta zayıf halkayı da dinlendiririm genelde.
İşte böyle. hiç alışamadığım FM 2005ten sonra bence güzel bir oyun oldu. Milan boşta, ama ben bir-iki sene daha fiorentinada kalacam. beni heyecan bastı yapacağım transferler vs. takıma sözleşmeyle katılacak 9 oyuncu var yeni sezonda..

) ve harika eleman Pazzini'nin formunun göstergesi 53 maçta 53 gol, ligde gol ve asist krallığı..

Alıntılı Yanıtla