resatmurat sen bu semti bilmezsin,
eyleme gel yok yere bizimle cenk..
.....
Şimdi resatmurat,
Önce seni bir değerlendirelim, yani sana bir iğne batıralım; sonra da kendimize çuvaldız..
Siteye 29 kasım'da üye olup, ilk mesajında FM oyununda Türkiye Ligi yabancı sayısının legal veya illegal bir şekilde arttırılıp arttırılamayacağını sormuşsun, ve kaybolmuşsun..
Sonra 15 aralık'da muhteşem bir dönüş yaparak forum için konulan ne kadar kural varsa hepsini çiğneyen başlıklar ve mesajlar yazmaya başlamışsın.. Mesela, var olan bir konuyu yeniden açmak gibi, alakasız yerlere o yere ait olmayan başlıklar açmak gibi, haber değeri bile taşımayan konuları üstüne tartışılması için başlık olarak açmak gibi, tuttuğun takım haricindeki takımlara sataşmak gibi.... vs.. vs.. Bu sonuncusunu özellikle ayırıyorum, birazdan buna döneceğim.
Ve bu muhteşem dönüşünün ikinci gününde forumun Spor bölümünden memnun olmadığını belirten bir başlık daha açmışsın.. Üçüncü gününde de isyan bayrağını... Değiştirecekseniz değiştirin gibisinden, hemen yukarıda..
Evvela, o "Bıdı bıdı" anlamı taşıyan smile nedir öyle, mesajın sonunda? Kızdın mı yani, sinirlendin mi; bunu mu anlayalım, ona göre mi davranalım?
Spor bölümünün takımlara tasnifi konusunda benim oyum aleyhte.. Nedenine gelince, herkes kendi takımı üzerine mi konuşacak sadece, aksi halde sataşmaların önüne nasıl geçeceğiz (Sen sataşıyorsun mesela). Bir de diyelim ki forum takımlara bölündü, sen şimdi gelip Fenerbahçe bölümüne sürüyle başlık mı açacaksın? Bir günde muhtelif spor gazetelerindeki Fenerbahçe haberlerinin toplamı kadar başlık, ama içlerinde birer bilemedin ikişer tane mesaj..
Gelelim çuvaldıza..
Ben de herkes gibi kabulüm.. Spor bölümü biraz pasif kaldı son zamanlarda; hem rağbet yönünden hem de kalite yönünden..
İlk eleştiriyi kendime yapıyorum, her gün forumdayım ama etliye sütlüye pek karışmıyorum; yorum yapmak yerine uzaktan izleyip gerektiğinde müdahale ediyorum sadece..
Sonra, Capriceman, Frank_Castle, ABOOO gibi tartışmaların kalitesini yükseltecek üyeler daha az uğramaya başladı.
Güncel başlıkların sayısı azaldı, bu da RoCCo_42 ile benim kabahatim..
Bir de bir çekingenlik görüyorum ben mesajlarda. "Katılıyorum", "+1" gibi mesaj var bir sürü.. Katılmayın, karşı çıkın, destekliyorsanız da bir şeyler ilave edin diyecek değiliz ya..
Bir de elini eteğini çeken veya başka forumlara kayan eski müdavimler var.
Vs.. vs..
Biraz değişiklik lazım. En azından daha fazla ilgilenmek lazım.
Bundan sonra canlandırmak adına ben elimden geleni yapacağım, ama üyelerden destek görmedikten sonra bir işe yarayacak mı?
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"