Mustafa ben h.sivriselvinin eskisehirli oldugunu bilmiyordum saygim sonsuz..
Bu arada arkaplanimi degistirdim neyse uzatmadan hikayeye devam=
----------------------------------------------------------------------

DERBI HEYECANI

Turkcell Super Ligi 14.Hafta karsilasmasi
Fenerbahce-Besiktas

Macin Yildizi=Stephen Appiah

Derbi heyecani...Basin hafta icinde benim Turkiyedeki ilk ciddi sinavima cikacagimi defalarca yinelemisti.Besiktasi mutlaka yenmemiz gerekiyordu.Stat yine civil civildi.Biz taraftarimizin bizden beklentilerini yerine getirerek ilk derbi sinavimizdan 4-1 gibi bir skorla ayrilmistik.Tumer,Alex maca damgasini vuran isimlerdi..
iki takim sahaya su kadrolarla cikmisti=

Iste mactan goruntuler=

harika bir futbolla besiktasi maglup etmistik.Simdi 2.Fransa yolculugumuza gidecektik UEFA Kupasinda....

[CENTER]
Paris SaintGermain-Fenerbahce

Macin Yildizi=Tuncay Sanli

Lille macindan sonraki 2.Fransa cikartmamizdi.Bu maci kazanmamiz gerekiyordu. Fakat Yine son dakika golleri kurbani olmustuk Sonuna kadar onde goturdugumuz macta son dakika goluyle 2 puani biraktik
Iste mactan goruntuler=

Bu mactan sonra grupta puan durumu soyle olustu...

Turkcell Super Lig 15.Hafta
Trabzonspor-Fenerbahce

Macin Yildizi=Edu Dracena

Fransa donusu daha dogru durust dinlenmeden Trabzonda bir maca cikmistik.Yorgun oldugumuz icin oynayamadigimiz macta son dakikalarda
Aurelionun attigi golle beraberligi kurtardik....
Iste macin ss si

Sonrasindaki Frankfurt maci ve Galatasaray derbisinde neler yasandi??

Oynadigi maclarda sac bas yolduran Deivid Frankfurt ve G.Saray macalrinda son sansini degerlendirecekmi???Hepsi ve daha fazlasi Ani Anina Birazdann.........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA Kupasi D Grubu
Fenerbahce-E.Frankfurt

Macin Yildizi=Naohairo Takahara

Off ne macti ya.. Neye ugradigimizi sasirmistik bu mac icin daha guzel seyler soylenebilirdi.Ama neydi o Japonun adi Takashi mi Takahara mi her neyse adam costu costurdu..
Iste mactan goruntuler

Mactan sonra grupta soyle bir durum olustu..

DERBI HEYECANI

Turkcell Super Ligi 16.Hafta
Fenerbahce-Galatasaray

Macin Yildizi=Mateja Kezman

Derbi serisinin son macinda ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Galatasarayla karsilasiyorduk.Tribunlerde bize muhtesem bir destek vardi.Mateja Kezmanin kariyerinin en iyi macini cikardigini soyleyebilirim.
Bu arada Deividde sonradan oyuna girip bir gol atti.Cok mutluydum.Cunku artik
basin hakkimda iyi seyler konusuyordu.Iste mactan goruntuler.

Tesislerde Maraton programini seyrederken Erman Toroglu ve Sansal Buyukanin bizim maci yorumladigini farkettim

S.B=Sevgili Erman hocam sizce Fenerbahce T.D u Mert Ceken bu takimda iyi isler basarabilecekmi??
E.T=Simdiiii,Sevgili Sansal 3 Buyuklerin basina sokaktan herhangi 3 kisiyi gecir yine puan durumu simdiki gibi olmasin ben bu yorumculuk isini birakirim
S.B=

Simdi ligde Denizliyle erteleme maci ve A.Gucu maci sonrasinda ise Yunan Panatinhaikosla oynayacagimiz Uefa kupasi maci vardi
Bu maclarda neler yasandi??
HEPSI VE DAHA FAZLASI ANI ANINA BIRAZDAN..

Arkadaslar okuyanlar yorumda yazsin lutfen yorum isterim
Lutfen yorumlari esirgemeyelim