Olaylı Maç:CSKA-Zenit
Ligin ilk maçına çıkacaktım ve takım da oldukça moralsizdi. Bunun üzerine futbolcuların morali üzerinde yoğunlaştım. Takımım ayrıca çok sinirliydi, hele hele ki İgnasevich. Takım defans alacağımı duyunca kendisinin yedek kalacağı için üzülüyordu ve bu yüzden çok hırslı ve sinirliydi. Maç başlamıştı.Zenit'li oyuncular; 38'de Vagner Love'ı, 45'te Berezutskiy'i sakatlamışlardı ve hakem üstüne üstük hiç bir kart bile göstermemişti. Devre arasında futbolculara:"Dikkatli olun. Hırsınıza yenik düşmeyin. Bu takım için savaşacaksak. Kart görmek, bizi yenilgiye götürür." Bunu dikkate almayan İgnasevich, hem siniriyle hem de hırsıyla çok sert oynamaya başlamıştı ve de ceza olarak 62'de kırmızı kart görmüştü. Artık maç yerini kavgaya bırakmıştı. Bu kavga 88'de artık daha da alevlenmişti. Futbol yerine artık terör vardı ve iki teknik direktör takımı yatıştırmaya hazırlanırken. Akinfeev, Fatih Tekke'nin topuna girdi ve hakem penaltıyı verdi.Bunun sonucunda gol de geldi.
İşte olaylı maç:

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
CSKA-Tottenham UEFA Kupası Rovanş Maçı
Takımım Zenit maçı sonrası oldukça kızgındı ve moraller 0'dı. Maç günü gelmişti ben ne yapacağımı düşünüyordum. Fakat maç başladığında, CSKA seyircisi takımı öyle bir motive ediyordu ki takım yeniden doğmuştu.

İşte UEFA Çeyrek Final Eşleşmeleri: