-
21.Aralık.2005, 09:05
İori;
O Bahsi geçen kişi ben değilim,yanlış hatırlamıyorsam The_Man diye bir arkadaştı...Çünki benim şifremden hiç bir zaman kimse siteye girmedi...
Ben sizlere diyorum ki,
Yamaların çalınmasıyla alakam yok,ben Forum Adminim,site admini değilim,ayrıca benim yazdıklarımı göstermişsin burada...
Sen kendi kendine,didin dur kardeş.Her zaman saygı sınırlarında olmaya dikkat ederim,bu sitede büyük ağabeylerim,babam yaşımda insanlar var.Onun için sana cevap yazmayı bile çok görüyorum..!!
Bu mesaj,galiba siteye girip forumda ,bize ana avrat ! söven birine yazılmıştı...Şimdi ben bu siteye girip direk sövseydim,sizdemi söverdiniz ? Yoksa benim gibi hiç birşey demeye gerek görmezmiydiniz ?
Taha ya %100 katılıyorum.Bu seviyesiz insanCIK,seven_4u olayından sonra sitedeki üyeleri kendi sitesine çekmek istiyor.Çok zekice ancak Amatörce bir davranış.Tamam sitene üye isteyebilirsin ancak neden hırsızın yanında olmayın diyorsun.Sen bu lafı sadece site sahibine degil bütün ********* lilere söylemiş bulunmaktasın.Aklını basına al.Bu sitenin senin gibi adam satanlara ihtiyacı yok.Adam gibi adamlara ihtiyacı var.Ki bu sitedeki bütün üyelerde adam gibi adamdır.Konustuguna,yazdıklarına dikkat et....
Bu da ,bahsi geçen sitede üye olup,daha sonra kendisine site açan ! bir arkadaşın,bahsi geçen sitenin üyelerini kendi sitesine çekmesine çalışmasıydı.Onun için yazdım bu cevabı...
Ayrıca seven_4u arkadaşa da sorabilirsiniz beni,o sizi eminim aydınlatacaktır,onunla da çok iyiydik,abi kardeş gibi,hatta bir prg aracılığı ile konuşmuştuk bile,hatta şöylede birşey var...Bahsi geçen sitede ben Update yapıyordum..Ancak o zamanlar admin olan bir arkadaş,benim yaptığım updateyi beğenmemiş,bana hakaret etmişti,daha sonra ya benim yamayı kendisi yapmış gibi çıkardı,yada kendisi sıfırdan başlayarak bir yama yaptı.O zamanlar da seven_4u ben ve başka bir arkadaş,msn de konuşuyorduk..Yamamın çalındığı ! (yada kendisi yaptı kesin bişey diyemem) zaman ki halimi seven_4u ya sorabilirsiniz...Benim kişiliğimi de kendisi çok iyi bilir..
O anki halimi sorun ona,sizce emeği çalınan bir kişi emek çalar mı ? O duygunun nasıl kötü bişey olduğunu bilen birisi,o duyguyu bbaşkalarına yaşatırmı ?
Melih_Zn malum hırsız sitenin güzide adminlerinden...
Tekrar ediyorum,ben o sitede Forum Admin dim...!!!
Mesaj Yetkileri