Artık herkese güven verme zamanı gelmişti takımımda bende bunun bilicindeydik austuria wien maçı öncesi oyuncularıma bu galibiyeti istediğimi söyledim. Oyuncularımda bilincindeydi maça iyi başladık 2.dakikada Ümit Karan bunun bilincinde olduklarını gösterdi ve 1-0 öne geçti
Ama austuria wien cevap vermekte gecikmedi. 8.dakikada song'un ters vuruşunda mondragon bile yerinden kıpırdayamadı(1-1)
Etkilenmedik bu golden çünkü Ümit Karan vardı 20.dakikada durumu 2-1 yaptı daha sonra Romaric'in 26. dakikadaki golü bizi iyice rahatlattı. İlk yarı 3-1 üstünlüğümüzle sona erdi.
İkinci yarının başında Nastja Ceh in gördüğü kırmızı kart Şampiyonlar ligine gittiğimizin bir göstergesiydi ama takımda kral vardı. 90. dakikada attığı golle takımımızı 4-1 öne geçirdi. Hıncal Uluç'a yedirmiştim o lafları... Sabahki yazısını dört gözle bekliyordum.

Hıncal Uluç :

Dünkü galibiyet Türk futbolunun avrupada ilerlediğinin bir göstergesidir. Mustafa beye söylediğim sözlere gelince sözlerimin sonuna kadar arkasındayım Bu galibiyet Sayın Mustafa Ekici'nin bir başarısı değildir. Bu Galatasaray futbol takımının üstün oyununun bir göstergesidir....

O oyunu kim oynatıyorsa transferleri kim yapıyorsa

işte ss ler:

taktik için pitbull arkadaşa teşekkürler